Copa do Brasil: Atletico Paranaense-Flamengo


Atlético Paranaense 1.95 Uafgjort 3.40 Flamengo 3.65 (Kickoff 00:50 natten til torsdag)


Det bliver et rent rødsort opgør, der udspilles i nat dansk tid i Curitiba mellem Atlético Paranaense og Flamengo. Der er tale om det første af de to kampe, der udgør den brasilianske pokalfinale, og returkampen i Rio spilles den 28. november.

Atlético Paranaense har haft en stor sæson ikke mindst set i lyset af, at vi har at gøre med et oprykkerhold, der med tre spillerunder igen stadig kæmper med om en plads i næste sæsons Copa Libertadores - den sydamerikanske pendant til Champions League.

Klubben er dog gået en smule i stå på det seneste, hvor det er blevet til to nederlag i træk; især det seneste gjorde ondt og kom i form af en 0-4-lussing mod Botafogo. Man kan dog nemt forestille sig, at nattens pokalfinale fyldte en del i spillernes hoveder. 

Mancinis mandskab må undvære to forsvarsspillere, Pedro Botelho og Leo. I angrebet stiller hjemmeholdet med Ederson og Marcelo. Atletico har vundet de seneste seks hjemmekampe, og gennem sæsonen har holdet vundet 11 hjemmekampe, spillet fem uafgjort og blot tabt én gang foran eget publikum.

Så er Flamengos situation ganske anderledes; storholdet slæber sig afsted i ligaen, men er dog ikke i fare for at rykke ned. Almeidas tropper kommer ligesom modstanderen med to nederlag i bagagen (mod Sao Paulo og Gremio), men i de seneste par kampe har træneren eksperimenteret en del med sin start-11'er for at spare stamspillere til pokalfinalen.

Vi skal huske på, at pokalturneringen er Flamengos eneste mulighed for at kvalificere sig til en af de kontinentale turneringer næste sæson. Rubronegros har i ligaen haft det svært på fremmed græs med blot fire sejre, seks uafgjorte og otte nederlag. Hverken målmanden Felipe eller midtbanespilleren Caceres. Spydspidsen er Hernane i en 4-2-3-1-formation.

Atlético Paranaense har generelt gjort det flot, men primært på eget græs. I nat er holdet tvunget til at skabe et godt udgangspunkt foran eget publikum. Vi satser på 1-tallet til odds 1.95 og under 2.5 mål til odds 1.65.


Klik her for at spille på brasiliansk fodbold hos Unibet!