Coppa Italia: Optakt og spilforslag til semifinalen mellem Juventus og Lazio


Juventus og Lazio er begge - sammen med Napoli - med i kampen om det italienske mesterskab, men i aften, tirsdag, står de to traditionsklubber også over for hinanden i den første semifinale i Coppa Italia - også kendt som TIM Cup. Returkampen på Olimpico spilles i næste uge.


Seneste nyt fra omklædningsrummene


Conte skal fortsat kæmpe under svære betingelser. Pirlo og Marchisio, der missede lørdagens kamp mod Udinese, bliver næppe klar, og Asamoah er taget med Ghana til Africa Cup of Nations. Derudover er det ikke sandsynligt, at Vucinic starter inde, da angriberen fortsat er noget skrøbelig og givetvis vil blive sparet før lørdag aftens kamp mod Genoa. Juves træner forventer et stærkt Lazio-hold, der kommer til Torino for at få et godt resultat. I hjemmeholdets mål står Storari, der regnes for pokalkeeper, mens man ikke kan udelukke, at Giaccherini bliver benyttet i angrebet, hvor ungdomsspilleren Beltrame fra mesterholdets Primavera-afdeling også kan få spilletid.


På Lazios bænk har Petkovic også en del at gruble over. Udeholdets træner må efter al sandsynlighed undvære topscorer Klose på grund af hans sædvanlige problem med låret, og i stedet forventes Floccari, der scorede i weekendens uafgjorte kamp mod Palermo, at spille. I forsvaret, hvor Dias er ude med karantæne, forventes den defensive trio at bestå af Biava, Cana og Ciani. I angrebet bag ved Floccari spiller Mauri som trequartista, mens Hernanes nok trækkes ned på linje med de øvrige midtbanespillere.


Form


Det Juventus-hold, der tørnede ud lørdag aften mod Udinese, lod til at være på vej op rent formmæssigt - også set ud fra en fysisk vinkel. Conte forventes naturligt nok at rotere forud for lørdagens ligakamp og returkampen mod Lazio næste uge. Lazio er ligesom Juve inde i en god periode. Lørdag blev de godt nok hentet af Palermo og kom bagud 1-2, men formåede at kæmpe sig tilbage og få uafgjort på Sicilien.


Indbyrdes opgør


De to hold har allerede stået over for hinanden på Juventus Stadium i 13. runde af Il Campionato. Dengang styrede Juve begivenhederne i samtlige 90 minutter, men var ikke i stand til at snuppe sejren - ikke mindst på grund af en stor præstation af Lazios målmand, Marchetti. Tingene har ændret sig en smule, og vi forventer et mere modigt Lazio-hold i aftenens semifinale.


Dom


Juventus er favorit med odds 1.55, men odds 3.90 på uafgjort er interessant - ikke mindst med tanke på den førnævnte uafgjorte kamp i ligaen mellem de to hold. I de seneste opgør mellem de to klubber har vi ikke fået mange mål, og det er derfor, at spillet på over 4.5 scoringer ligger helt oppe på odds 6.25.


Klik her for at se samtlige spilmuligheder på aftenens spændende semifinale mellem Juventus og Lazio.