Coupe de France: Lens bider fra sig i Lyon


Lyon 1.45 Uafgjort 4.00 Lens 7.25 (Kickoff torsdag 20:45)


Torsdagens opgør på Stade Gerland mellem Lyon og Lens afslutter ottendedelsfinalerne i den franske pokalturnering, Coupe de France. Indtil videre har det ikke ligefrem skortet på overraskelser; Montpellier, der i 1/16-finalerne havde elimineret PSG efter sejr i hovedstaden, tabte 0-1 i Cannes, mens Lille måtte ud i straffesparkskonkurrence for at komme af med Caen.

Lyon er ved at få styr på spillet efter en meget tvivlsom start på sæsonen, og fire sejre i de seneste fem ligakampe har betydet, at Remi Gardes mandskab er hoppet op på sjettepladsen i Ligue 1. Derudover er den tidligere så succesrige klub kommet til finalen i ligacup'en, hvor Lyon efter at have besejret Troyes i semifinalen skal op imod PSG. Som om det ikke var nok, skal Lyon i næste uge også på arbejde i Europa Leagues 1/16-finaler, hvor ukrainske Odessa venter.

Til torsdagens pokalkamp må værterne undvære forsvarsspillerne Dabo og Lopes. I angrebet agerer Gomis spydspids med den offensive trio Grenier-Gourcuff-Lacazette bag sig.

Lens ligger nummer tre i den næstbedste franske række, men i de seneste to ligakampe har Kombouares hold kun fået ét point efter uafgjort på hjemmebane mod Laval og nederlag i Troyes. Sang et Or er ikke langt efter førerholdet, Metz, men er tvunget til at holde et vågent øje med Nancy og Dijon, der rører på sig lige bagved. Torsdag stiller Kombouare op i en 4-4-2-formation med Chavarria og Touzghar i angrebet.

Lyon kan ikke tillade sig at klumre i det torsdag aften foran eget publikum. Lens er dog ikke nogen nem opgave, og der er ingen tvivl om, at outsideren vil bide fra sig. Gæsterne har således ikke tabt i 10 af deres seneste 11 pokalkampe. Uafgjort efter de første 45 minutter ligner et godt spilobjekt til odds 2.20.


Klik her for at spille på fransk fodbold hos Unibet!