Coupe de la Ligue: Nantes kan udnytte koncentrationssvigt hos PSG


Nantes 7.00 Uafgjort 3.85 Paris Saint-Germain 1.50 (Kickoff tirsdag 21:00)


Semifinalerne i den franske ligacup skydes igang tirsdag aften, og vi begynder med den mest interessante af de to; På Stade Beaujoire i Nantes tager værterne imod mesterholdet Paris Saint-Germain. Onsdag er det så Lyon, der skal i ilden mod outsideren fra Estac Troyes.

Nantes fik en fejende flot sæsonstart, men siden er tempoet dalet noget for Der Zakarians mandskab. Minikrisen begyndte før jul, da de gulgrønne fik en 0-5-lussing i Paris af tirsdagens modstander. Derefter kom der en 0-0'er på eget græs mod Reims samt udebanenederlaget på 0-1 til Sochaux.

Nantes har ikke fundet vejen til netmaskerne i de seneste tre kampe, hvor der kun er høstet ét point. I ligacup'en har Nantes indtil videre kun spillet foran eget publikum, og det er blevet til sejre over Lorient, Auxerre og Nice.

Tirsdag venter en modstander af en helt anden kaliber, og hjemmeholdet håber, at angriberen Djordjevic, der blev fulgt af både Inter og Lazio i januars transfervindue, hurtigst muligt finder den form, han viste i begyndelsen af sæsonen.

For PSG er ligacup'en ikke højeste prioritet - slet ikke som opvarmning til søndagens topkamp på udebane mod Monaco. Træner Blancs hold er allerede ude af Coupe de France efter et hjemmebanenederlag til Montpellier, men i denne turnering har hovedstadsklubben elimineret stærke hold som St Etienne og Bordeaux.

Vi forventer, at Blanc roterer en del forud for den store kamp søndag, men nu hvor Cavani er skadet, kan det ligne en startplads til Ibrahimovic. Nyindkøbet Cabaye er også med fra første minut, efter at han i sin debut var tæt på at komme på tavlen i 2-0-sejren over Bordeaux.

Oddset på sejr til udeholdet er meget lavt (1.50), men vi er ikke så overbevist om, at pariserne kan fokusere på ligacup'en. Værterne spiller foran deres højlydte hjemmepublikum, og vi tror, at det som minimum lykkes dem at score et mål. Vi satser derfor på, at begge hold kommer på tavlen til odds 1.98.


Klik her for at læse optakten til semifinalen i TIM Cup mellem Udinese og Fiorentina!