Dagens Spilforslag: Tæt og hårdt spillet rival- og topopgør i Stockholm


AIK - Malmö FF (kampstart mandag 19.00)
Uafgjort, 12 units

Odds 3.20

Over 3.5 kort, 20 units
Odds 1.68

AIK mod Malmö er en af de store kampe i Allsvenskan - ikke mindst fordi begge klubber gennem flere sæsoner har spillet med i toppen af tabellen. Det kunne noget tyde på, at de også kommer til i denne sæson.

Malmö kan med sejr mandag aften tage førstepladsen fra Norrköping, mens AIK kan gå á point med førstepladsen, hvis de vinder denne og deres udsatte kamp mod IFK Göteborg. 

Malmö tabte sin seneste kamp, mod Norrköping, og spillede uafgjort gangen før.

Der er med andre ord tale om to tophold, og spørgsmålet er, om nogen af dem tør gå efter struben med fare for at føre modparten til truget?

Malmö tabte sin seneste kamp, mod Norrköping, og spillede uafgjort gangen før. De har dårligt råd til en ny skuffelse her.

AIK kommer omvendt med tre sejre i streg - alle på 1-0 - så deres defensiv står, som den skal. Malmös offensiv er dog normalt ganske farlig.

I de seneste tre sæsoner er årets første møde mellem disse to rivaler endt uden vinder.

I de seneste tre sæsoner er årets første møde mellem disse to rivaler endt uden vinder, og det virker heller ikke som en helt dårlig løsning for nogen af parterne i denne omgang. 

Desuden prøver jeg et spil på mindst fire kort undervejs. AIK har i de første ni kampe hentet et snit på 2,44 gule kort pr. kamp, mens MFF ligger på 2.

I seks af de seneste syv møder blev der mindst uddelt fire kort. 

Häcken - Östersunds FK (kampstart mandag 19.00)
Over 2.75 mål, 15 units

Odds 1.83

Videre til Häcken hvor disse to klubber allerede har mødt hinanden én gang i denne sæson. Det var i marts i pokalturneringen, hvor Östersunds sejrede med 3-1.

Da de mødtes på samme stadion i ligaen sidste år, vandt Häcken med 3-1. I sæsonens første møde vandt Östersunds 2-1. Altså rimeligt målrigt imellem dem, og ingen af parterne ser ud til at have ændret stil siden. 

Häckens seneste fire hjemmekampe sluttede 1-2, 4-0, 2-2 og 2-1.

Östersunds seneste fire udekampe sluttede 1-2, 3-1, 4-4 og 1-2.

Ovennævnte spil giver odds 1.83 ved mindst fire mål og det halve odds i gevinst ved tre kasser. 

Strømsgodset - Viking (kampstart mandag 19.00)
(draw-no-bet) 1, 30 units

Odds 1.43

Vi slutter dagen i Norge, hvor det er nummer næstsidst, som tager imod nummer sjok. Hjemmeholdet synes ikke desto mindre at have bare lidt mere at skyde med end Viking.

Vinder Strømsgodset i aften, rykker de trods alt op på 10. pladsen, hvilket pludselig ikke ser helt så elendigt ud. Det gør til gengæld Vikings pointhøst.

Det er 10 år siden, Strømsgodset senest tabte hjemme til Viking.

Bare fem point er det blevet til i 10 kampe, og de har en 0-2-3-statistik på udebane i år - og blot to scoringer.

Strømsgodset tabte sin seneste hjemmekamp, hvilket var første nederlag på Marienlyst Stadion siden august, og de har ikke tabt to hjemmekampe i træk siden september 2014.

Det er 10 år siden, de senest tabte hjemme til Viking, som helt tydeligt ikke er blevet stærkere i mellemtiden.