DBU Pokalen, 3. runde: AaB viser klassen mod HB Køge


HB Køge 4.70 Uafgjort 3.75 AaB 1.65 (Kickoff tirsdag 20:00)


Tirsdag aften skydes tredje runde i årets pokalturnering i gang, når HB Køge fra den næstbedste række tager imod Superliga-klubben AaB.

Nordjyderne går forståeligt nok ind til kampen som klar favorit, men kommer ikke desto mindre med et nederlag i bagagen; 2-3-nederlaget i Randers fredag var en streg i regningen for Kent Nielsen & Co., der ellers har fået en fin sæsonstart. 

De bolsjestribede tropper ligger på en tredjeplads i Superligaen med 14 point efter ni kampe og syv point op til rækkens suveræne førerhold, FC Midtjylland.

"I forhold til vores opgør i fredags i Randers vil der være ændringer i startopstillingen, men vi har troen på, at vores trup har den nødvendige bredde og kvalitet til at opfylde vores eget krav om at gå videre", siger Kent Nielsen til AaB's hjemmeside.

Hos tirsdagens modstander er der også en tro på, at man kan avancere til ottendedelsfinalen. HB Køges målscorer fra 1-2-nederlaget ude mod AB i den forgangne runde, Anders Kaagh, piver ikke over at skulle møde et stærkt Superliga-hold så tidligt i turneringen:

"Jeg er glad for, at vi har trukket AaB. DBU Pokalen er de mindre holds chance for at måle sig med de store, og det er det, vi får mulighed for på tirsdag. Jeg tror, vi har en fair chance for at spille lige op med AaB", siger Anders Kaagh til HB Køges hjemmeside.

Den tidligere Superliga-klub indtager pt. femtepladsen i landets næstbedste række - sjovt nok med samme pointsnit og resultatstatistik som AaB (14 point efter ni kampe og 4-2-3). Man kan derfor godt tillade sig at sige, at det er en kamp mellem to mandskaber, der har haft svært ved at finde rytme i denne sæson, hvad pointhøsten angår.

HB Køge slog i anden runde Ledøje Smørum 3-1 på udebane, mens Nakskov blev besejret 3-0 i første runde.

Aalborgenserne viste karakterstyrke i anden runde på udebane mod et ellers stærkt hjemmehold, Silkeborg, og vandt sikkert 2-0. Vi tror, at det bliver noget af det samme tirsdag aften mod de blåsorte sydsjællændere fra HB Køge.

AaB må undvære Rasmus Würtz og Jakob Ahlmann, der begge døjer med småskader.
 

Spilforslag:
Sats på, at AaB vinder til odds 1.65


Klik her for at spille på DBU Pokalen hos Unibet