DBU Pokalen, 3. runde: FC København skal forsøge at holde fokus mod Hvidovre


Hvidovre 9.00 Uafgjort 5.85 FC København 1.25 (Kickoff onsdag 20:30)


Det er en hektisk uge, FC Københavns danske mestre indleder onsdag aften på udebane mod Hvidovre i den danske pokalturnerings tredje runde; lørdag venter ærkerivalen Brøndby, og næste onsdag står Løverne over for en mildt sagt stor udfordring på Bernabeu, hvor selveste Real Madrid er modstanderen.

Spørgsmålet er så, om de hvidklædte københavnere kan holde fokus i mere ydmyge rammer mod et bundhold fra 1. Division. HIF ligger i skrivende stund nummer 11 i den næstbedste række, og de rødklædte spillere har ikke vundet i de seneste fem ligakampe, hvor det er blevet til fire nederlag.

Ikke desto mindre har Hvidovre spillet sig frem til tredje runde i DBU Pokalen takket være en 3-1-gevinst ude mod Rishøj i første runde og en imponerende 2-1-sejr over Brøndby. Det sidstnævnte resultat er ikke noget, der er gået FCK-spillernes næser forbi.

"De slog Brøndby, så det er ikke en kamp, vi skal tage let på. Vi skal spille, som vi plejer og tage det som en helt normal kamp. Vi skal vise, at vi er et bedre hold", siger FCK's Youssef Toutouh til FCK TV.

Et bedre hold er der ingen tvivl om, at FCK er; københavnerne har ikke tabt, efter at Ståle Solbakken har sat sig i trænersædet, og i weekenden vandt mestrene for første gang på hjemmebane i denne sæson, da OB blev slået 2-1.

Bortset fra Nicolai Jørgensen stiller FCK med en slagkraftig offensiv, der bør kunne udspille en HIF-defensiv, der har lukket otte mål ind i de seneste tre kampe i 1. Division.

Københavnerne er dog startet sløvt i en hel del kampe på det seneste - blandt andet mod Esbjerg (1-1) og senest OB (2-1) hvor FCK har været bagud ved pausen i begge kampe. Det er derfor fristende at spille på X/2 i Halvleg/Fuldtid til odds 4.30.

FCK er uden Johan Wiland, Nicolai Jørgensen, Lars Jacobsen, Kris Stadsgaard og Olof Mellberg.
 

Spilforslag:
Den forsigtige: Sats på, at FCK vinder på handicap -1 til odds 1.75
Den frække: Sats på X/2 i Halvleg/Fuldtid til odds 4.30


Klik her for at spille på DBU Pokalen hos Unibet