DBU Pokalen, 4. runde: Formstærke Vejle jagter overraskelsen mod vaklende vikinger


Vejle Boldklub 3.10 Uafgjort 3.50 FC Vestsjælland 2.15 (Kickoff tirsdag 20:00)


Kigger man på oddsene til aftenens kamp i pokalturneringens fjerde runde mellem Vejle og FC Vestsjælland, skulle man måske ikke umiddelbart tro, at der var tale om et møde mellem klubber fra to forskellige rækker. Vejle har dog virkelig fundet formen i 1. Division, mens FCV vakler noget i Superligaen.

Mens traditionsklubben fra det sydøstlige Jylland er ubesejret i de seneste fem kampe og senest bankede Marienlyst 3-0 på udebane, så har Superliga-oprykkeren FCV kun vundet én ud af sine seneste fem kampe i landet bedste række. Fredag fik Vikingerne klø 1-4 mod oprykkerkollegerne fra Viborg.

VB har ikke haft det nemt på eget græs, hvis vi kigger på sæsonen som helhed. Resultatstatistikken på hjemmebane hedder 3-2-2, og de rødklædte har kun scoret otte mål i de syv hjemmekampe, hvilket kun to klubber i rækken har gjort dårligere.

12 mål i de seneste fem kampe tyder dog på, at Vejle har fået gang i offensiven, hvor især Andreas Albers er knivskarp i øjeblikket. Gæsternes angreb er derimod svækket forud for kampen, efter at brasilianske Thiago brækkede spolebenet til træning mandag og er dømt ude resten af året.

VB har på sin vej til fjerde runde i DBU Pokalen besejret Varde IF (2-1), Holluf Pile-Tornbjerg (9-0) og Næstved (5-3), mens FCV har besejret Kalundborg (9-0) og Birkerød (2-1).

FCV har kun vundet én ud af syv udekampe i Superligaen, mens fire er endt uafgjort. X'et ligner bestemt også en mulighed tirsdag aften i Vejle i et opgør, der tegner til at blive ganske lige. Gæsterne bør have det fysiske overtag, men hjemmeholdet har tur i den og skal ikke afskrives.
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.50
 

Klik her for at spille på DBU Pokalen hos Unibet!