DBU Pokalen, 4. runde: Stillingskrig i Farum og hjemmesejr i Parken


FC Nordsjælland 2.65 Uafgjort 3.40 FC Midtjylland 2.50 (Kickoff onsdag 18:15)

Blot fire dage efter at FC Nordsjælland satte en stopper for FC Midtjyllands ubesejrede stime, står de to klubber igen over for hinanden på Farum Park - denne gang i fjerde runde af pokalturneringen. Gæsternes træner, Glen Riddersholm, har kaldt det den næstsværeste lodtrækning (efter FC København i Parken), og selvom han stiller med den stærkest mulige trup i forsøget på at gentage sidste års pokalsejr i ottendedelsfinalen mod netop FCN på denne bane, så bliver det endnu en svær opgave for Ulvene i Farum.

Kasper Hjulmand (billedet herover) sparer Nicolai Stokholm og Jens Stryger Larsen, men Tigrene er godt kørende og er uden nederlag i fire ligakampe, hvoraf de tre er vundet. Fem af de seneste 10 ligakampe mellem de to klubber er endt uafgjort, og det er også det, vi satser på efter 90 minutter onsdag aften i Farum. Mens FCN slog Næsby 2-0 på udebane i tredje runde, vandt FCM 4-2 på udebane over FC Djursland.

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort efter 90 minutter til odds 3.40
 

FC København 1.65 Uafgjort 3.90 OB 4.60 (20:45)

Det var ikke imponerende, hvad FC København præsterede søndag i Randers, men takket være en sen (og sjælden) scoring fra Lars Jacobsen, så fik Ståle Solbakken (billedet herover) og mestrene et vigtigt point med hjem til hovedstaden. Her spiller Løverne onsdag aften pokalkamp mod OB, og det bliver uden Lars Jacobsen, der sammen med andre rutinerede navne som Mellberg og Wiland bliver sparet. Gæsterne fra Fyn må undvære Anders Møller Christensen, der plejer sit hoved efter en hård duel med Brøndbys Kenneth Zohore i søndagens 0-0-kamp i Odense.

OB vinder sjældent i Parken, men vi forudser en tæt kamp onsdag aften på Danmarks nationalstadion. I sidste ende tror vi dog, at hjemmeholdet hiver sejren hjem - givetvis med en margin på et enkelt mål (odds 3.85). De hvidklædte fra hovedstaden er fortsat ubesejret på eget græs, efter at Ståle Solbakken vendte tilbage, og det er da også FCK, der var det seneste hold, som slog OB (2-1 i Parken den 22. september). Mens FCK i tredje runde slog Hvidovre 4-2 på udebane, besejrede OB - ligeledes på fremmed græs - FC Svendborg 2-0.

Spilforslag:
Sats på, at FCK vinder til odds 1.65
 

Klik her for at spille på DBU Pokalen hos Unibet!