DBU Pokalen, kvartfinale: FC København følger derbysejr op med pokalsejr


Lyngby 5.70 Uafgjort 4.00 FC Købennhavn 1.57 (Kickoff onsdag 18:00)


Lyngby skal onsdag aften forsøge at komme tilbage på sejrssporet efter to nederlag i træk i 1. Division. Det bliver dog alt andet end nemt, eftersom modstanderen i DBU Pokalens kvartfinale er de forsvarende danske mestre, FC København, som ser ud til virkelig at have fundet formen.

Ståle Solbakken har gjort underværker for Løverne, der kun har tabt én kamp ud af de seneste 16 i ligaen og i pokalturneringen. Det ene nederlag kom på udebane mod Brøndby (2-3), men de hvidklædte københavnere fik søndag hævn over derby-rivalerne med en overbevisende 3-1-sejr på vestegnen.

De Kongeblå fra Lyngby har dog vist, at holdet kan overraske mod klubber fra landets bedste række. Særligt 3-0-sejren i den seneste runde over Esbjerg var imponerende, og her blev tilskuere og tv-seere vidner til, hvad der kan ske, hvis man sparer for mange spillere mod et hold som Lyngby.

"Vi skal være gode defensivt og på omstillinger. Og så må vi håbe på en fantastisk dag og masser af stolpe ind, hvis vi skal levere den sensation, som det ville være, hvis vi vandt", siger Lyngbys cheftræner og tidligere assistent til Ståle Solbakken i FCK og Wolverhampton, Johan Lange, til Metroxpress.

En spiller som Lange sætter sin lid til, er topscorer Patrick Mortensen, der har lavet 10 kasser i 1. Division. Han har dog ikke scoret i de seneste fem ligakampe, hvor det kun er blevet til én sejr og sølle to mål. Her er det Bror Blume og Mathias Tauber, der er kommet på tavlen.

LBK overvintrer således på femtepladsen med seks point op til andenpladsen, der sikrer oprykning til Superligaen.

Selvom det langtfra bliver et FCK-hold i stærkeste opstilling onsdag aften i Lyngby, så tror vi, at mestrene rider videre på bølgen af gode resultater og sikrer sig en plads i semifinalen med en relativt komfortabel sejr. Vi satser på FCK-sejr med handicap -1 til odds 2.55.

Lyngby har på sin vej til kvartfinalen besejret AB (3-0), BGA (5-0), Viborg FF (1-0) og senest Esbjerg (3-0). FC København er avanceret på bekostning af Hvidovre (4-2) og OB (4-3).

FCK er uden seks stamspillere: Målmand Johan Wiland, Olof Mellberg, Lars Jacobsen, Nicolai Jørgensen, Claudemir og Igor Vetokele.
 

Spilforslag:
Sats på, at FCK vinder med handicap -1 til odds 2.55


Klik her for at spille på DBU Pokalen hos Unibet!