DBU Pokalen: Optakt til kvartfinalen Lyngby-Esbjerg


Lyngby 3.10 Uafgjort 3.40 Esbjerg 2.20 (Kickoff onsdag kl. 19:00)

Der var nok en aarhusianer eller to, der kløede sig i nakken efter kampen i fjerde runde af DBU Pokalen. Her blev Superliga-holdet fra landets næststørste by nemlig slået ud af Lyngby fra den næstbedste række. 3-2 til hjemmeholdet fra de nordlige københavnske forstæder endte det, og så måtte AGF for anden sæson i træk sige farvel og tak til pokalturneringen inden kvartfinalerne.

Lyngby havde før kampen mod AGF været ganske overbevisende i pokalen med to 6-1-sejre og en enkelt 4-0-gevinst. I sidste sæson skuffede det kongeblå hold fælt ved at ryge ud allerede i anden runde af turneringen. Ved at komme i kvartfinalen har LBK overgået forventningerne, og nu venter der endnu et jysk hold fra landets bedste række i form af Esbjerg.

Udeholdet kommer med en sand triumf i bagagen, efter at vestjyderne slog de danske mestre fra FC Nordsjælland med 1-0 i weekenden i Esbjerg. Dermed ligger oprykkeren EfB tre point over nedrykningsstregen og er ubesejret i de seneste fire runder i Superligaen.

I 1. Division kæmper Lyngby som nedrykker med at holde trit med førerholdene. Pt. indtager holdet en femteplads, men det hører med til historien, at der kun er et enkelt point op til den andenplads, der sikrer oprykning, og fire point op til FC Vestsjælland på førstepladsen. Lyngby har imidlertid ikke vundet i de seneste to ligakampe, og i weekenden løb man ind i et udebanenederlag på 0-2 til Vejle Boldklub Kolding.

I Superligaen har Esbjerg slået Lyngby i de seneste fire opgør på nordsjællændernes bane, og det kan egentlig godt overraske en smule, at Esbjerg ikke anses for større favorit i onsdagens tidlige kamp, end tilfældet er, når man kigger på oddsene. 2.20 for en sejr til et Superliga-hold over et hold fra 1. Division - udebane eller ej - kan man ikke brokke sig over.

Spilforslag:
Sats på, at Esbjerg vinder kampen til odds 2.20.