DBU Pokalen: Optakt til kvartfinalen Randers FC-FC Midtjylland


Randers FC 2.35 Uafgjort 3.40 FC Midtjylland 2.85 (Kickoff torsdag kl. 19:00)

Både Randers FC og FC Midtjylland har klaret sig gennem denne sæsons pokalturnering takket være snævre sejre på et enkelt mål. Hjemmeholdet har ekspederet Aalborg Freja, Næstved og senest Vejle Boldklub Kolding ud, mens Ulvene med nød og næppe har gjort det af med Rishøj og FC Nordsjælland. Begge hold har spillet alle kampene på fremmed græs.

Denne gang kan Randers glæde sig over at byde indenfor til pokalbold i egen hule, og det kan muligvis være det, der i sidste ende afgør sagerne til Hestenes fordel. Vi skal nemlig fire år tilbage i tiden for at finde en FCM-sejr i Randers i Superliga-sammenhæng. Så sent som i sidste måned besejrede RFC FCM 2-1 på egen bane.

FC Midtjylland nåede sidste år til finalen i Parken, og efter den overraskende udesejr i Farum i 4. runde må man tro, at holdet vil gøre sit yderste for at avancere til denne sæsons semifinale, selvom man i Superligaen blot ligger tre point over nedrykningsstregen og får brug for alle mand i weekendens bundopgør mod Silkeborg IF.

Randers skal forsøage at komme tilbage på sporet efter det 0-1-nederlag hjemme til AaB, der ødelagde holdets flotte stime i Superligaen, hvor oprykkerne indtager en imponerende femteplads. FCM fik 1-1 i Aarhus mod AGF i en kamp, som træner Glenn Riddersholm og spillerne mente, at man burde have vundet.

Der er al mulig grund til at tro, at det bliver en ganske tæt affære torsdag aften, men vi satser på, at hjemmeholdet og Colin Todd har det ekstra, der giver dem pladsen i forårets semifinaler i DBU Pokalen. 1-tallets odds på 2.35 giver ganske god værdi i den forbindelse.

Spilforslag:
Sats på, at Randers FC vinder kampen til odds 2.35