DBU Pokalen: Optakt til semifinalen AC Horsens-Randers FC


AC Horsens 2.50 Uafgjort 3.40 Randers FC 2.65 (Kickoff onsdag kl. 18:15)


Der bliver gang i den på CASA Arena i Horsens onsdag aften, når semifinale nummer to i DBU Pokalen spilles, og det skal afgøres, hvem der møder enten Esbjerg eller Brøndby i finalen i Parken den 9. maj. Der er gratis indgang for publikum, og gæsterne fra Randers regner med at komme med mindst 1000 tilhængere, der håber på, at deres hold kan vinde den første udesejr i en betydende kamp mod AC Horsens. Mindre kan dog også gøre det efter 1-0-sejren i den første kamp.

De to klubbers situation er umiddelbart vidt forskellig. Mens Randers' oprykkere ligger på tredjepladsen i Superligaen, er ACH dumpet ned under stregen og har i skrivende stund rækkens mest tandløse offensiv; blot 26 mål i sæsonens 27 ligakampe er det blevet til.

I de seneste to kampe har RFC mistet pusten med to nederlag til henholdsvis Brøndby (0-1 hjemme) og senest Esbjerg (0-4 ude), men Hestene havde inden da været ubesejret i seks kampe. ACH har kun vundet én kamp i år - 2-0 over OB.

ACH nåede til finalen sidste sæson, hvor Den Gule Fare dog tabte til FC København. Med masser af stamspillere på skadeslisten og et 0-1-nederlag i den første semifinale i Randers skal der dog lidt af en kraftanstrengelse til, hvis det skal blive til endnu en finaleplads for østjyderne. Derudover lurer der en ligakamp på liv eller død mod AGF allerede lørdag eftermiddag, og der spekuleres i, om onsdagens hjemmehold allerede har al fokus på dét opgør.

"Det bliver en svær opgave for os, for Randers er et godt organiseret hold og giver ikke mange chancer væk, så vi skal toppræstere både offensivt og defensivt for at nå finalen, men sådan skal det jo også være, når man er nået så langt i DBU Pokalen og har mulighed for at komme til at spille pokalfinale i Parken", siger ACH-træner Johhny Mølby til klubbens hjemmeside.

I denne sæsons pokalturnering har ACH slået Otterup B&I, HIK og OB, mens Randers har spillet sig forbi Aalborg Freja, Næstved, Vejle Boldklub Kolding og FC Midtjylland.

ACH må undvære de skadede Morten Rasmussen, Søren Jensen, Ken Fagerberg, Jude Nworuh, Thomas Kortegaard, Lasse Kryger og Mads Agesen, mens RFC fortsat er uden Anders Egholm og Lasse Rise. Begge klubber kan dog glæde sig over at have deres anførere med igen; Martin Retov er parat hos hjemmeholdet, og Christian Keller er klar for gæsterne.
 

Spilforslag:
Sats på, at RFC vinder kampen til odds 2.65


Klik her for at spille på kampen mellem ACH og RFC hos Unibet.