DBU Pokalen: Optakt til semifinalen Brøndby-Esbjerg


Brøndby IF 2.15 Uafgjort 3.40 Esbjerg 3.20 (Kickoff onsdag kl. 18:15)


DBU's pokalturnering vågner onsdag aften fra sit vinterhi med den første semifinale mellem traditionsklubberne Brøndby og Esbjerg. 
BIF har i denne sæsons pokalturnering slået FC København, Silkeborg, B 93 og Nordvest FC ud, mens EfB har elimineret Lyngby, AaB, Esbjerg IF 92 og Viborg.

Begge klubber ligger og roder rundt i bunden af Superligaen; BIF er nummer sjok, mens EfB befinder sig på 9. pladsen med tre point mere på kontoen. Ikke desto mindre har begge hold fået en udmærket start på foråret med henholdsvis tre og fire point fra de første to kampe. I weekenden slog BIF overraskende AGF i Aarhus med de overbevisende cifre 3-0 efter at have tabt 0-2 i egen hule i runden forinden. EfB spillede uafgjort på udebane mod AaB i weekenden og vandt forårspremieren 2-1 over formsvage AGF.

"Det er to hold med selvtillid, som mødes, og det hold, der kommer bedst i gang, kan formodentlig ride videre på den positive bølge", siger EfB-træner Jess Thorup til klubbens hjemmeside.

Fire af de seneste seks indbyrdes kampe i Superligaen er endt uafgjort - heraf de to seneste, der begge er spillet på Brøndby Stadion. En pointdeling vil begge klubber også som udgangspunkt kunne leve med i den første af to semifinalekampe, og odds 3.40 på X'et er umiddelbart det, der frister mest.

I den seneste kamp mellem klubberne, der endte 2-2, blev Brøndbys Simon Makienok dobbelt målscorer, ligesom han blev det i sejren over AGF i weekenden. Den tårnhøje bomber giver odds 2.35 som målscorer i onsdagens kamp mod EfB.

Sidst de to klubber mødtes i pokalturneringen, var tilbage i 2008, da Brøndby i finalen i Parken vandt 3-2 og dermed kunne lade sig hylde som pokalvindere.

Hjemmeholdet kan igen gøre brug af den centrale forsvarsspiller Martin Albrechtsen, der har karantæne i Superligaen, men som ikke er spærret i pokalturneringen. Mikkel Thygesen, Martin Bernburg og Franck Semou er alle skadet. EfB har Mikkel Vestergaard og Jesper Rasmussen på skadeslisten.
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.40
 

Klik her for at spille på pokalsemifinalen mellem BIF og EfB hos Unibet.