DBU Pokalen: SønderjyskE er klar favorit mod hjemmebaneforskrækkede AGF


To sejre i 18 hjemmekampe er, hvad det er blevet til for Aarhus' fallerede fodboldflagskib, AGF, i 2014. De Hvide rykkede ud af Superligaen i den forgangne sæson, men heller ikke i 1. Division har holdet været i stand til at sætte en stopper for stimen af dårlige resultater på eget græs. 1-3-4 (målscore: 7-11) lyder resultatstatistikken på hjemme i Aarhus i denne sæson.

Tirsdag aften kommer Superliga-klubben SønderjyskE på besøg i 3. runde af pokalturneringen, og det er et sønderjysk mandskab med masser af selvtillid. Lars Søndergaards udvalgte har således ikke tabt i de seneste syv ligakampe, og lørdag spillede de lyseblå 1-1 mod førerholdet, FC Midtjylland. SønderjyskE har spillet 1-1 i seks af disse syv ligakampe. 

Mens AGF avancerede på bekostning af Hobro (2-1 på hjemmebane efter forlænget spilletid) i den seneste runde, besejrede aarhusianerne Viborg FF i 1. runde (2-0 på udebane). SønderjyskE trådte som Superliga-hold først ind i 2. runde, hvor Haderslev-klubben vandt 3-0 på udebane mod Esbjerg IF92.

LÆS MERE: Har Aarhus Fremad en chance mod FC Midtjylland tirsdag aften? Vi er klar med optakten!

"Vi er et hold i fremgang og med brystet skudt frem. Vi tror virkelig på tingene for tiden. Det vidner vores fremragende periode også om. Den stime vil vi jo gøre alt for at fortsætte", siger SønderjyskE's Morten Beck til klubbens hjemmeside.

SønderjyskE er ikke et hold, der banker mål ind (13 i 12 ligakampe), og vi tror da heller ikke, at sønderjyderne, der på søndag skal på en meget svær opgave i Parken mod FC København, løber aarhusianerne over ende tirsdag aften. SønderjyskE stiller givetvis ikke op i stærkeste start-11'er, og vi tror på en snæver sejr til favoritterne.

2-1 til gæsterne er vores bud til odds 9.50. Til de mere forsigtige anbefaler vi spillet på étmålssejren til gæsterne til odds 4.20.

Hjemmeholdet må undvære de skadede spillere Andreas Laudrup, Danny Olsen, Steffen Rasmussen, Johan Lædre Bjørdal, Orri Sigurdur Ómarsson, David Devdariani og Marcus Solberg.

Spilforslag:
Sats på, at SønderjyskE vinder kampen til odds 2.25