DFB Pokal: Optakt til den tyske pokalfinale mellem Bayern München og VfB Stuttgart


Bayern går lørdag aften på jagt efter den famøse Treble, som indtil videre kun seks klubber i Europa kan prale af at have opnået: Celtic (1967), Ajax (1972), PSV Eindhoven (1988), Manchester United (1999), Barcelona (2009) og Inter (2010). William Kvist og Stuttgart derimod skal redde en hidtil anonym sæson, men holdet står over for en gigantisk opgave.
 

Sidste nyt fra omklædningsrummene

Heynckes er på vej ud af døren i Bayern, og der er ingen tvivl om, at træneren og hans mænd vil slutte sæsonen bedst muligt af. Dante og Luiz Gustavo er ikke med, da de skal spille landskamp med Brasilien, og derfor forventes Van Buyten og Jerome Boateng at spille i forsvaret. I angrebet starter Mandzukic som det har været tilfældet i størstedelen af sæsonen. Dermed må Gomez finde sig i en bænkplads igen, igen.

VfB's træner, Labbadia, har med en betragtelig del sarkasme konstateret, at "Bayern er så stor favorit, at vi har overvejet, om vi overhovedet skal stille op". En joke, javel, men måske ikke så langt fra sandheden endda. Stuttgart stiller i en 4-1-4-1-formation med Molinaro på venstre fløj og Ibisevic som ene mand i angrebet.
 

Form

Bayern har indtil videre haft "den perfekte sæson" og mangler sådan set kun den tyske pokalturnering som prikken over i'et.

Stuttgart derimod har haft en middelmådig Bundesliga-sæson, men som pokalfinalist har klubben allerede sikret sig en plads i Europa League efter sommerferien.
 

Indbyrdes opgør

Bayern har vundet sine seneste otte kampe mod VfB Stuttgart, hvis man tæller samtlige turneringer med. Kvist & Co. har imidlertid vundet otte af sine seneste ni kampe i DFB Pokalen.
 

Odds & vurdering

Bayern er storfavorit med odds 1.19, mens uafgjort og dermed forlænget spilletid kaster odds 6.75 af sig. Bayerns offensive kraft og VfB's defensive skrøbelige defensiv taget i betragtning bør man overveje at satse på over 3.5 scoringer til odds 2.00.
 

Klik her for at spille på den tyske pokalfinale hos Unibet