DFB Pokal: Optakt til kvartfinalen Bayern München-Dortmund


Bayern München 1.65 Uafgjort 3.70 Borussia Dortmund 5.10 (kickoff kl. 20:30)

Det er blevet kvartfinaledag i den tyske DFB Pokal, og det er et vaskeægte stormøde, der venter på Allianz Arena onsdag aften. Hjemmeholdet Bayern München er så godt som sikkert på at vinde mesterskabet med sit forspring på intet mindre end 17 point. Alligevel er det sydtyskerne, der er ude efter revanche mod Dortmund, der har domineret titelmæssigt i to års tid.

Begge hold er stadig med i Champions League, og her er Bayern så godt som sikre på at avancere til kvartfinalerne efter at have besejret Arsenal 3-1 i London. Dortmund fik 2-2 med sig fra udekampen i Ukraine mod Shakhtar Donetsk.

På skadesfronten ser det lyst ud for hjemmeholdet. Bayern råder over en intakt trup bortset fra langtidsskadede Badstuber og Franck Ribery, der er i karantæne. Dortmund kan igen gøre brug af Lewandowski, der har været karantæneramt i de seneste to kampe i Bundesligaen.

Bayern er klar favorit til at vinde kampen med odds 1.65. Et uafgjort resultat frister mere til odds 3.70, mens Dortmund er helt oppe i 5.10 for en overraskende, men ikke usandsynlig udesejr.
 

Klik her for at spille på aftenens kvartfinale mellem Bayern München og Borussia Dortmund.