Ed Malyons sikre spil: Huddersfield fører mod Leicester City ved pausenThe Championship har fuldt midtugeprogram, og aftenens valg er faldet på Leicester City, nummer fem, der rejser til Huddersfield, nummer seks.

De nyoprykkede Terriers har fået en overraskende god start på sæsonen, selvom man har solgt den store angriber Jordan Rhodes til Blackburn Rovers sent i transfervinduet, og pt. ligger man i playoff-zonen under den snu Simon Graysons lederskab. Leicester forventes endnu en gang at skaffe sig oprykning, og efter sidste sæsons skuffelse er presset endnu større.

Værterne (2.80) har haft held med at fordele deres mål ud over hele holdet, hvor den tidligere Manchester United-midtbanespiller Oliver Norwood viser vejen sammen med samme klubs akademiprodukt Adam Clayton. Den dynamiske midtbane har fået folk til at glemme Rhodes farvel - indtil videre - og det energiske angriberpar Lee Novak og James Vaughan skaber plads, som de to midtbanespillere kan galopere ind i. Holdet er yderligere blevet forstærket med Jermaine Beckfords ankomst.

Ex-Everton-manden må ikke spille mod sin ungdomsklub, hvilket er en bet for Town, og med tanke på at Leicester er i topform med tre sejre i træk, er der lagt i kakkelovnen til en fascinerende dyst.

Det mest interessante ved de to hold er dog, at selvom det kun er et point, der adskiller dem i tabellen, så ville status, hvis alle kampe var fløjtet af ved pausen, være den, at Leicester ville være i nedrykningszonen med hele 14 point op til topholdet Huddersfield.

The Terriers er fløjet ud af startblokken i deres otte kampe. I seks af kampene har man ført ved pausen, mens man i to tilfælde har haft en uafgjort. Nigel Pearson har derimod kun en enkelt gang kunne byde sine spillere indenfor til pauseteen, hvor de har været foran. Tre har været uafgjorte, mens man har været bagud i fire tilfælde.

Af den grund ser odds 3.35 på, at Town fører efter 45 minutter, ud til at være et godt væddemål - sammenholdt med det faktum, at holdet ikke har lukket mål ind i første halvleg i sæsonen.