Ed Malyons sikre spil: Independiente er for stærke for deres chilenske gæster


Copa Sudamerica er nået til kvartfinalerne, og Sydamerikas næststørste kontinentale turnering begynder at spytte nogle fabelagtige opgør ud.

I aften er der dømt potentiel storkamp mellem Cerro Porteño og Tigre før vores uvalgte kamp, hvor chilenske Universidad Catolica rejser til Argentina for at spille mod Independiente.

Værterne Independiente er en af Argentinas "Fem Store", men har haft problemer i den hjemlige liga på det seneste. Stribevis af trænere er de seneste par år hentet ind for at rette op på denne tilstand, og nu lader det til at gå den rette vej, efter at Americo Gallego er vendt tilbage.

Den snu gamle ræv har formet et mere stabilt og regulært hold, hvilket har ført til fem sejre på stribe, hvilket ikke er dårlig, når man tænker på, at holdet forinden var uden sejr i 17 kampe.

Independiente går derfor ind til denne kamp fyldt med selvtillid, mens deres modstandere har det lige modsat.

Universidad Catolica ligger på en skuffende 7. plads i den chilenske liga, og holdet leder efter sin form i alle turneringer. De sneg sig forbi Atletico Goianense i sidste runde, men i samtlige turneringer har klubben tabt svimlende ni kampe ud af de seneste 15.

Endnu mere bekymrende er holdets udebaneform. Den har været rædsom gennem hele 2012. Holdet har kun vundet én af sine senste otte kampe på fremmed græs og blot fem ud af 26 i hele kalenderåret. Så odds 3.60 på dem som sejrsherrer er overhovedet ikke fristende.

Kun en enkelt af Independientes seneste 10 hjemmekampe er gået over 2.5 målsgrænsen, så det kan være aktuelt at undersøge markedet for under-spil. Vores udvalgte spil i dag er dog en regulær hjemmesejr til 1.95 i en kamp, hvor Osmar Ferreyra sandsynligvis vil imponere på venstrefløjen.