Ed Malyons sikre spil: Inter slår Verona på handicap i aften i Coppa Italia


Den italienske mesterskabskamp ser mere eller mindre ud til at være afgjort før jul, efter at Internazionale og Napoli mistede point i weekenden, hvor Juventus udbyggede sit store forspring i toppen af tabellen.

Nu må forfølgerne lede andetsteds for at finde trofæer, og hvilket bedre sted at starte for Inter end milanesernes Coppa Italia-opgør mod Hellas Verona tirsdag aften.

En sejr er lig med en kvartfinaleplads og en mulighed for Inters ottende Coppa-triumf. Alligevel er Nerazzurri ret højt sat med hensyn til odds - også med tanke på at modstanderen til daglig løber rundt i den næstbedste italienske række.

Selvom Verona ligger nummer tre i Serie B, så er der en betragtelig kløft op til de absolutte tophold, og holdets ellers gode start er falmet noget på det seneste, hvor det blot er blevet til et par sejre i seks kampe.

Preben Elkjærs tidligere klub er et af tre ubesejrede hold på hjemmebane i sæsonen, men på fremmed græs har der været problemer. Her har holdet kun scoret ét mål i de seneste tre kampe, hvor det blot er blevet til ét point i 0-0-kampen mod Pro Vercelli.

Dette er en god lejlighed for Inter til at spille med musklerne, og vi satser på hjemmebanesejren på handicap -1 til odds 1.82.

Klik her for at læse mere af Ed Malyon.