Ed Malyons sikre spil: Newport har krammet på Ebbsfleet


The Conference National, den femtebedste række i Storbritannien, begynder at finde sin form, og udbryderholdet hedder Newport County.

The Exiles går efter at komme tilbage i The Football League for første gang siden 1989 og efter at blive det fjerde walisiske hold blandt de 92 ligaklubber.

Holdets træner er den tidligere Tottenham-forsvarsspiller Justin Edinburgh, og under hans ledelse har man undgået nedrykning, opnået en plads i en FA Trophy-finale og nu skaffet sig selv status som en af oprykningsfavoritterne. Hans sommerindkøb har været utroligt succesfulde. Aaron O'Connor har slået til med det samme, og den tidligere angriber fra Luton ligger pt. som topscorer i rækken med 10 mål efter 13 kampe.

I aften tager de hjemme på Rodney Parade imod plagede Ebbsfleet, og holdet har grund til at tro på sejren. Holdet fra Kent var del af et forfejlet eksperiment med MyFootballClub.co.uk, der tillod alle at købe en anpart i klubben og derefter at få noget at skulle have sagt i forhold til transferpolitik og holdudvælgelse. Men efter gode takter i begyndelsen er det begyndt at gå ned ad bakke på grund af fald i indkomsten.

Ebbsfleet har det dårligste forsvar i ligaen, mens ingen andre hold har scoret så mange mål som County. Det tyder på en sikker hjemmesejr, og dagens spil fra vores side er derfor, at Newport fører ved pausen og vinder kampen. Det giver odds 2.20.