Ed Malyons sikre spil: Sats på at Fenerbahce kører den hjem i aften


Der er midtugekampe i pokalturneringerne overalt i Europa i aften, og Tyrkiet er ingen undtagelse. Her har jeg udvalgt Fenerbahces kamp mod Sivasspor.

Fener tabte det interkontinentale derby til ærkerivalerne Galatasaray i weekenden, hvilket efterlader holdet fra den asiatiske del af Istanbul fem point fra toppen af den tyrkiske Superlig - der er dog rigeligt med tid tilbage af sæsonen.

Klubben vil gøre alt, hvad den kan for at vinde cuppen, hvilket er en turnering, som Fenerbahce traditionelt tager meget seriøst, og som man da også vandt i sidste sæson.

Onsdagens modstander ligger pt. lige under midten i ligaen, og det er kun de nederste fem hold, der har scoret færre mål i denne sæson. Det vil blive et problem, når de rejser til Şükrü Saracoğlu - et af de sværeste stadioner at besøge. Ikke mindst når man tænker på holdets dårlige udebanestatistik.

Sivasspor har blot vundet fire af sine seneste 15 udekampe, og over 90 minutter er holdet uden sejr i de seneste fem. At spille ude mod et af landets bedste hold er næppe lige det, der er brug for, og Feners odds 1.60 reflekterer favoritværdigheden.

Med tanke på den offensive kaliber, hjemmeholdet er i besiddelse af - Moussa Sow, Milos Krasic, Dirk Kuyt, Miroslav Stoch og Henri Bienvenu - er det vanskeligt at forudse andet end en komfortabel hjemmesejr. Overvej også at sætte en smule på, at Sivasspor ikke scorer til odds 2.60.