Emirates Cup: Napoli og Arsenal viser klassen i London


Napoli 2.25 Uafgjort 3.25 Porto 2.95 (Kickoff søndag kl. 15:00) 

Napoli viste sig frem fra sin bedste side i den ene halvdel af kampen mod Arsenal. Benitez' tropper udnyttede blunderne i The Gunners' defensiv i første halvleg og nettede ved Insigne og Pandev. Efter pausen slog Arsenal til, da syditalienerne viste træthedstegn, og hjemmeholdet udlignede Napolis føring. Der var dog positive tegn at tage med fra kampen fra Napolis side - ikke kun i angrebet, men også i forhold til Hamsik og Reina i målet, der i første halvleg snuppede et straffespark fra Podolski.

Porto derimod tabte til Galatasaray, efter at Fonsecas hold formåede at brænde to straffespark ved Jackson Martinez, der i øvrigt er blevet kædet sammen med Napoli, og Lucho Gonzalez. Tyrkernes Felipe Melo var bedre til at sparke fra 11-meterpletten, og så vandt Gala 1-0. I søndagens italiensk-portugisiske dyst er Napoli favorit, og vi tror da også, at de lyseblå tager sejren i en kamp, hvor vi ikke satser på mange mål. Under 2.5 mål kaster odds 1.90 af sig.

 

Arsenal 1.60 Uafgjort 3.75 Galatasaray 5.00 (Kickoff søndag kl. 17:20)

I dagens anden kamp i London møder hjemmeholdet, Arsenal, tyrkiske Galatasaray fra Istanbul. Tyrkerne ligger nummer ét i miniturneringen (tre point for sejren over Porto og ét point for scoringen), og derfor er Gunners tvunget til sejr, hvis man skal gøre sig forhåbninger om at stå øverst på podiet foran hjemmepublikummet.

Wengers tropper viste svaghedstegn i forsvaret mod Napoli, og midtbanespillet var heller ikke så flydende som normalt. Galatasaray spillede fint, men var også heldige mod Porto, og mod Arsenal får tyrkerne uden tvivl mere at se til. Vi forventer Arsenal-sejr og over 2.5 kasser til odds 1.57.


Klik her for at spille på klubvenskabskampene hos Unibet