Engelsk Ligacup: Chelsea vs. WolverhamptonRoberto Di Matteo forventes at spare en række af hovedpersonerne fra 1-0-sejren over Stoke. Stamford Bridge-drengene møder Arsenal i den kommende weekend, og Marko Marin, Lucas Piazon og Cesar Azpilicueta kan få deres første kamp for klubben. Nyerhvervelsen Victor Moses vikarierer efter alt at dømme for Fernando Torres.

Chelsea topper Premier League-tabellen med 13 point efter fem kampe. Holdet har holdt nullet i fire af sæsonens første kampe mod henholdsvis Wigan, Newcastle, QPR og Stoke. Di Matteos mandskab har derudover tegnet sig for to mål eller flere i fem ud af otte kampe i alle turneringer.

Ståle Solbakken har andre og vigtigere ting at tænke på end Ligacup'en. Måske er det derfor, at Grues stolte søn har varslet ni eller 10 ændringer i startopstillingen. Wolves har vundet tre kampe i træk i rækken og ligger pt. på 6. pladsen i Championship.

Gæsterne har fundet nettet to gange i hver af de seneste tre kampe og har en række angrebsalternativer klar. Vi skal helt tilbage til 18. august og 0-1-nederlaget til Leeds for at finde den seneste kamp, hvor Wolves gik målløse fra grønsværen.

Dette opgør kan meget vel handle om, hvilket reservehold der er det bedste. Uanset hvad vil der være en række spillere involveret, som ikke normalt får lov til at smage på førsteholdsbold, og som helt sikkert ikke kan være sammenspillede. Sådan noget kommer der mål ud af.

Bedste spil:
Sats på, at begge hold scorer til odds 1.80
Sats på 2/X i Halvleg/Fuld tid til 20.00