Engelsk Ligacup: Optakt og spilforslag til onsdagens kampe


Chelsea 2.30, uafgjort 3.35, Man United 2.95

Alle øjne vil være rettet mod Stamford Bridge i aften, hvor Chelsea er ude efter revanche for 2-3-nederlaget mod United i søndags. The Blues må dog klare sig uden Branislav Ivanovic og Fernando Torres, da begge fik marchordre i weekenden. Cesar Azpilicueta og Daniel Sturridge håber på at få chancen i stedet.

Nøglen til at spå udfaldet af kampen er at se nærmere på, hvor alvorligt de to trænere tager denne turnering. Det er sandsynligt, at enkelte spillere bliver sparet for at være klar til vigtigere kampe, men det er fortsat et åbent spørgsmål, om det bliver reservehold, der kommer i aktion. Uanset hvad er det klogt at satse på, at begge hold scorer til odds 1.50, da ingen af de to defensiver har imponeret på det seneste.

Hvis Sturridge får chancen i Chelseas angreb, vil han være sulten efter at vise sig frem. Derfor er han et godt spilleobjekt i forhold til kampens første målscorer, hvilket giver odds 7.00. For Uniteds vedkommende volder Danny Welbeck og Nani hovedbrud hos Sir Alex, efter at ingen af dem spillede søndag.

Resultattip: Chelsea 2-1 Man United (8.25)


Norwich 4.20, uafgjort 3.60, Tottenham 1.80

Spurs har for alvor fundet formen efter en noget ujævn start på sæsonen. De bør derfor være i stand til at gøre det af med et Norwich-mandskab, der fortsat ikke helt har fundet sin rette form under træner Chris Hughton. Andre Villas-Boas vil sikkert foretage rokeringer i start-11'eren, uden at "reserverne" Emmanuel Adebayor, Gylfi Sigurdsson og Michael Dawson svækker holdet nævneværdigt.

Det lader til at være et godt sats at spille på, at begge hold scorer til odds 1.57. Det samme gør det at spille på, at Tottenham scorer i begge halvlege til odds 2.55. Går du efter et højere odds, kan du vælge at spille på Uafgjort/Tottenham på markedet for HT/FT, da Norwich vil forsøge at holde tæt i forsvarsrækkerne indledningsvis.

Adebayor bør være en stærk kandidat til at score kampens første mål.

Resultattip: Norwich 1-3 Tottenham (12.50)


Liverpool 1.45, uafgjort 4.25, Swansea 6.75

Brendan Rodgers byder sin gamle arbejdsgiver velkommen til Anfield. Den tidligere Watford- og Reading-manager vil forsøge at bygge videre på holdets gode præstationer den seneste tid. Swanseas præstationer har været mere op og ned. Gevinsterne mod Crawley og Wigan er blevet fulgt op med nederlag til Manchester United og Stoke.

Liverpools poindeling med Everton søndag fortæller os, at holdet er i gang med at løsne lidt på båndene i både forsvaret og angrebet. Set i lyset af at blot to af Swanseas kampe er endt med under 2.5 mål i denne sæson, er over 2.5 mål til odds 1.62 et fristende spil.

Rodgers ville garanteret ønske, at han kunne foretage udskiftninger i angrebet forud for denne kamp. Sandheden er dog, at han ikke har truppen til det. Fabio Borini er skadet, og Andy Carroll er lånt ud til West Ham. Det betyder, at Luis Suarez vil være at finde i startopstillingen.

Resultattip: Liverpool 2-1 Swansea (7.00)