Europæiske fodboldresultater: La Liga, Serie A, Bundesliga med mere...


Premier League: 

Weekendens største kamp i England blev spillet ved frokosttid på White Hart Lane, hvor Chelsea slog Tottenham 4-2 takket være fremragende offensivt spil af The Blues' triumvirat af stjerner: Oscar, Hazard og Mata. Sidstnævnte var nøglepersonen i sit holds flydende spil, scorede to gange og var bindeleddet mellem midtbane og angreb. Roberto Di Matteos mandskab bliver bedre og bedre og har nu forspring på fire point i toppen af Premier League. De forsvarende Champions League-vindere er dog stadig nummer tre, når det kommer til mesterskabsfavoritter - holdets guldodds er 3.35.

To Manchester-klubber forsøger at holde trit med førerholdet, og begge fik takket være sene scoringer tre point i weekenden. City mistede James Milner, der fik rødt kort i første halvleg, og holdet skulle forsøge at komme tilbage efter at være kommet bagud mod West Brom. De 10 mænd blev til sidst reddet af to sene scoringer fra indskifteren Edin Dzeko. De forsvarende mestre spillede ikke godt på The Hawthorns, men vil få selvtillid af de tre point i en kamp, der så ud, som om den var tabt. Roberto Mancinis tropper er fortsat favoritter til at forsvare mesterskabet til odds 2.60.

United var en del mere overbevisende, da holdet slog Stoke 4-2 på hjemmebane. United er næststørst favorit til at tage trofæet til 3.00. Wayne Rooney scorede tre gange (ét i eget net), mens Robin Van Persie røg op som delt topscorer i Premier League. Hollænderen har scoret seks gange i sæsonen og er forståeligt nok favorit til at ende som topscorer til odds 3.50. Fernando Torres, der ikke scorede i kampen mod Spurs, har pt. scoret fire gange og er næststørst favorit med odds 8.00.

La Liga: 

Lionel Messi risikerede at misse sin fødslen af sit barn, da han tog med på udebanetur til La Coruña. Men Barcas træner, Tito Vilanova, er lettet over, at han valgte, som han gjorde, efter at den lille argentiner lavede hattrick i en episk 5-4-sejr, der konsoliderer angriberens position som topscorer i ligaen med 11 mål og holdets førsteplads i tabellen. Messi har nu odds 1.60 på at vinde Pichichi-prisen, mens Barca har odds 1.25 på at generobre den mesterskabstitel, de måtte afgive til Real Madrid i sidste sæson.

Real Madrid vandt efter en uinspireret indsats 2-0 over Celta Vigo. Cristiano Ronaldo satte sit 8. mål ind i kampen, og portugiseren er næststørst favorit til topscorertitlen med odds 2.60. Los Blancos er allerede otte point efter Barcelona og har odds 4.00 på at genvinde mesterskabet.

Reals byrivaler, Atletico, ligger side om side med Barca med 22 point takket være et fantastisk overtidsfrisparksmål fra formstærke Falcao. Den colombianske stjerne har scoret otte La Liga-mål og kunne være et frækt bud på topscorertitlen til odds 6.00. Atletico har startet sæsonen på fremragende vis, og selvom holdet ikke forventes at kunne gå hele vejen, er odds 20.00 ret generøst.

Bundesligaen: 

Bayern Münchens pletfrie start på sæsonen fortsatte med pomp og pragt i denne weekend, da de smadrede Düsseldorf. Holdet har nu vundet otte ud af otte mulige i den hjemlige liga, scoret 26 mål og blot lukket to ind.

Bayern er mesterskabsfavorit med odds 3.00 og er pt. fem point foran Eintract Frankfurt på andenpladsen, mens de forsvarende mestre fra Dortmund blot har halvdelen af rivalernes point. På fjerdepladsen giver de odds 4.00 på at gentage triumfen fra sidste sæson.

Dortmund tabte hjemme til Schalke lørdag. Robert Lewandowskis mål blev overgået af to scoringer fra gæsterne i første halvleg. Det var blot Lewandowskis andet mål i sæsonen, mens Mario Mandzukic fra Bayern topper topscorerlisten med syv mål.

Serie A: 

Juventus sætter tempoet i Serie A, og Den Gamle Dame fortsatte sin gode form med en 2-0-sejr i topkampen mod rivalerne fra Napoli, der nu ligger nummer to. Juve scorede to gange i de sidste 10 minutter - blandt andet ved den tidligere Manchester United-spiller Paul Pogba.

Førerholdet har nu ikke tabt i ligaen i 47 kampe og har odds 1.40 på at genvinde Lo Scudetto. Napolis odds for et succesrigt comeback er 6.00, hvilket godt kan friste med tanke på, at holdet kun er tre point efter Juventus.

Andetsteds i Italien kom Inter og Lazio op på 18 point på 3. og 4. pladsen takket være sejre over henholdsvis Catania og AC Milan. Fire point adskiller de fire tophold, hvilket betyder, at Inter med odds 7.00 og Lazio med 20.00 repræsenterer god værdi i forhold til mesterskabet netop nu.