FA Cup: 10 ting du skal vide før Arsenal - Liverpool


10. I 12 tidligere FA Cup-kampe mellem Arsenal og Liverpool har The Gunners vundet syv gange. Hjemmeholdet er lille favorit søndag med odds 2.62.

9. Liverpool har kun slået Arsenal én gang i de seneste otte FA Cup-opgør mellem klubberne. Gæsterne har odds 2.68 på at gøre det igen.

8. Der har været tre uafgjorte i de otte indbyrdes opgør. X'et kaster odds 3.40 af sig.

7. Arsene Wengers hold har kun tabt én af sine seneste 36 FA Cup-kampe på eget græs. Arsenal har odds 1.50 på enten at vinde eller spille uafgjort på Dobbeltchancen.

6. Liverpool er kommet længere end femte runde ved seks af de seneste otte lejligheder. Gæsterne har odds 1.52 på enten at vinde eller få uafgjort søndag.

5. Arsenal har endnu ikke indkasseret mål i sæsonens FA Cup-kampagne og har holdt buret rent i 11 af sine seneste 12 kampe på Emirates. Clean sheet til The Gunners giver odds 3.90.

4. Santi Cazorla har scoret i begge Arsenals FA Cup-kampe i denne sæson. Spanieren har odds 10.00 som første målscorer - hvilket han også blev i Arsenals 2-0-sejr over Liverpool i Premier League i november.

Se Cazorlas scoring mod Tottenham i tredje runde: 

3. Liverpool slog Arsenal 5-1 på Anfield i Premier League sidste weekend. En gentagelse af det resultat giver odds 110.00.

2. Raheem Sterling blev dobbelt målscorer i den kamp, og fløjen har odds 25.00 på at score to gange eller mere søndag.

1. Daniel Sturridge har scoret i samtlige af sine seneste otte optrædener for Liverpool. Den engelske landsholdsangriber har odds 2.55 på at komme på tavlen igen i søndagens sene pokalkamp.


Klik her for at spille på FA Cup'en hos Unibet!