FA Cup: 10 ting du skal vide før Arsenal-Swansea


10. Arsenal møder Swansea og Michael Laudrup i en omkamp i tredje runde af FA Cup'en, efter at de to hold spillede 2-2 på Liberty Stadium tidligere på måneden. The Gunners har en snæver 6-5-statistik mod Swansea (vundne-tabte) og har odds 1.47 på at vinde onsdag aften.

9. Swansea har dog ikke tabt til Arsenal i de seneste tre indbyrdes kampe og slog dem på Emirates tidligere på sæsonen. Swansea har odds 4.90 på at gå videre i den prestigefulde turnering.

8. The Swans' angrebses Michu scorede to sene mål i 2-0-sejren over Arsenal i december - holdet første udesejr over Arsenal siden 1982. Endnu en 2-0-sejr giver odds 8.00.

7. I den første kamp af dette FA Cup-møde fik vi en håndfuld sene scoringer, hvor Arsenal kom foran, før Danny Graham udlignede for Swansea. Du får dine penge 1.75 gange igen, hvis begge hold scorer.

6. Arsenal er ikke blevet slået ud før fjerde runde af FA Cup'en siden 1996, da klubben tabte 0-1 til Sheffield United i kamp nummer to. Endnu et 0-1-nederlag til The Gunners giver odds 18.00.

5. Arsenal evnede ikke at score i weekenden for første gang i otte kampe - siden Swansea slog dem 2-0 den 1. december. Udeholdet har odds 12.00 på at vinde uden at lukke mål ind.

4. Swansea har ikke tabt i sine seneste syv kampe (to sejre og fem uafgjorte) og har allerede spillet uafgjort 10 gange i denne sæson. Onsdagens opgør kaster odds 4.50 af sig i tilfælde af en uafgjort efter 90 minutter.

3. The Gunners har vundet halvdelen af de kampe, hvor Olivier Giroud er startet inde. Franskmanden har scoret ni mål i denne sæson, og Arsenal har odds 2.10 på at score i begge halvlege.

2. Swansea derimod har vundet flere kampe, når Danny Graham ikke er startet inde i denne sæson (otte), end når han er i start-11'eren (fire). Scorer waliserne på Emirates, får du din indsats 1.55 gange igen.

1. The Swans er nået til semifinalen to gange i FA Cup'en, mens Arsenal har vundet turneringen 10 gange, siden klubben triumferede for første gang tilbage i 1930. The Gunners har odds 10.50 på at vinde trofæet igen, mens Swansea har odds 12.00 på at nå semifinalerne.