FA Cup: 10 ting du skal vide før Bradford-Reading


10. Bradford og Reading mødes for første gang siden en 2-1-sejr til førstnævnte på Valley Parade i april 2004. Det er The Bantams' eneste sejr i de seneste seks kampe mod Reading, og hjemmeholdet har odds 2.55 på at vinde lørdagens FA Cup-kvartfinale.

9. Klubberne har spillet fem af de seneste 11 møder uafgjort siden 1994. Endnu en uafgjort vil udløse omkamp, og det giver odds 3.25.

8. Blot én af de to klubbers i alt ni FA Cup-kampe i denne sæson er dog endt uafgjort, og du får odds 1.33 på, at et af holdene vinder kampen.

7. Bradford satte punktum for en stime på to nederlag i træk (klubbens dårligste form siden november) med en 1-0-sejr over Crawley tirsdag. Det var klubbens tredje sejr og clean sheet i seks kampe, og værterne har odds 4.20 på at vinde uden at indkassere mål.

6. Reading derimod har kun vundet én af sine seneste fem kampe, siden holdet besejrede Derby 2-1 i den seneste FA Cup-runde. Gæsterne har kun scoret to mål siden da og har odds 2.80 på at vinde.

Derby County v Reading - FA Cup Fifth Round : News Photo

5. Jamie Mackie stod for Readings sene udligning mod Bolton i midtugen - hans tredje scoring i sæsonen, men andet mål i tre kampe. Mackie har odds 3.65 på at nette igen.

4. Bradford-angriberen Jon Stead har lavet otte kasser i denne sæson, hvoraf de fem er sat ind i seks FA Cup-optrædener. Stead har odds 18.00 på at blive dobbelt målscorer.

3. Steads angrebspartner Billy Clarke har derimod lavet seks af sine otte sæsonmål i de seneste 11 kampe. Bradford har odds 4.10 på at score både før og efter pausen.

2. Reading er gået målløs fra banen i alle sine fire tabte kampe siden begyndelsen af februar, og gæsterne har odds 2.95 på ikke at score på Valley Parade.

1. Simon Cox (Readings topscorer i denne sæson) har ikke scoret i sine seneste 12 optrædener. Ireren scorede senest på udebane i begyndelsen af oktober og har odds 6.75 som første målscorer lørdag eftermiddag.