FA Cup: 10 ting du skal vide før Manchester United - Swansea


10. Manchester United er nået til fjerde runde af FA Cup'en i 27 af sine seneste 28 kampagner. Hjemmeholdet er favorit til at vinde søndag aften med odds 1.42.

9. Swansea har vundet tre af sine seneste fire tredjerundekampe i FA Cup'en på udebane. Gæsterne fra Wales har odds 7.10 på at tage sejren.

8. Der er tale om det første møde mellem de to klubber i FA Cup-sammenhæng. En uafgjort, hvilket er blevet resultatet to gange i de seneste syv indbyrdes opgør, er sat til odds 4.60.

7. United er ubesejret i sine seneste 22 tredjerundekampe mod hold fra samme liga sig selv. David Moyes & Co. har odds 1.09 på enten at vinde eller spille uafgjort søndag på Dobbeltchancen.

6. Sidst The Red Devils tabte en FA Cup-kamp til et hold fra samme liga, var i tredje runde i 1980, hvor Tottenham var for stor en mundfuld (0-1). Swansea har odds 18.00 på at vinde 1-0.

5. The Swans tabte 1-4 til United, da de to klubber spillede i Premier League på Liberty Stadium tidligere på sæsonen. En gentagelse af det resultat giver pengene 22.00 gange igen.

4. Danny Welbeck scorede to gange i dén kamp, og den engelske landsholdsspiller har odds 6.25 som første målscorer søndag.

3. Wilfried Zaha har endnu sit første mål til gode for United, efter at han kom til storklubben i sommers. Han har odds 4.10 på at score mod Michael Laudrups Swansea.

2. Angriberen Wilfried Bony scorede to gange mod Manchester City nytårsdag. Swanseas nummer 10 har odds 20.00 på at score mindst to gange mod Citys lokalrivaler.

1. Manchester United slog Swansea 2-1 på Old Trafford i Premier League i sidste sæson. En gentagelse af det resultat i værternes favør giver odds 9.00.


Klik her for at spille på FA Cup-fodbold hos Unibet!