FA Cup: 10 ting du skal vide før Sunderland - Southampton


10. Sunderland og Southampton har allerede mødt hinanden tre gange i denne sæson, og The Black Cats har vundet en enkelt gang, mens de øvrige to kampe er endt uafgjort. Sunderland har odds 3.25 på at vinde dette FA Cup-opgør.

9. Sunderland slog The Saints 2-1 i Capital One Cup i november. Sebastian Larsson lavede det sene sejrsmål - svenskerens hidtil eneste mål for klubben i denne sæson - og en gentagelse af resultatet i lørdagens tidlige eftermiddagskamp kaster odds 12.50 af sig.

8. Southampton har scoret i hver eneste af sine seneste syv udekampe på Stadium of Light, men har i samme periode kun vundet én gang. Uafgjort er sat til odds 3.35.

Se højdepunkter fra Southamptons 2-0-sejr over Yeovil i FA Cup'ens fjerde runde:

7. The Saints' seneste sejr på udebane mod Sunderland lød på 1-0 og kom i januar 2003. James Beattie scorede sejrsmålet i anden halvleg, og Southampton har odds 8.00 på at gentage resultatet 11 år senere.

6. Sunderland har scoret i hver af sine seneste fire hjemmekampe mod Southampton og har odds 1.40 på at gøre det igen lørdag.

5. Gus Poyets tropper har vundet tre af deres seneste fire kampe (3-0-1) og har odds 1.65 på at vinde eller få uafgjort på Dobbeltchancen.

Se højdepunkter fra Sunderlands 1-0-sejr over Kidderminster i FA Cup'ens fjerde runde:

4. Sunderland har vundet sine seneste to hjemmekampe 1-0 efter ellers ikke at have holdt buret rent på Stadium of Light siden 21. december. Endnu en 1-0'er giver odds 9.50.

3. Southamptons 1-0-sejr ude mod Hull tirsdag aften var holdets anden udesejr i træk. Ikke siden starten af sæsonen har klubben vundet tre gange i træk på fremmed græs. 2-tallet giver odds 2.20.

2. Jose Fontes sejrsmål efter pausen onsdag aften var hans blot tredje scoring for Southampton i 26 optrædener denne sæson - men også hans anden i tre kampe. Fonte har odds 11.00 som målscorer.

1. De to klubber har mødt hinanden ni gange i FA Cup'en, og her kan Sunderland prale af en 5-2-2-statistik. Du får odds 4.60 på X/X på Halvleg/Fuldtid.


Klik her for at se alle vores odds på de spændende kampe FA Cup'en!