FA Cup: De fem bedste spilforslag til søndagens tredjerundekampe


Queens Park Rangers vs. Sheffield United / X2 på Dobbeltchancen til odds 2.02

QPR’s rædselsfulde statistik i FA Cup'en skal man lede længe for at finde dårligere.

I de seneste 10 år har London-klubben kun vundet to kampe i turneringen, hvilket må tilskrives en blanding af klubbens prioritering og spillere, der bare ikke er særlig gode.

Sheffield United kommer til Loftus Road med en playoff-placering fra League One i ryggen, og med sidste sæsons tur til pokalsemifinalerne i frisk erindring er det bestemt sandsynligt, at gæsterne kan fremtvinge en omkamp eller måske sparke favoritterne helt ud af turneringen med det samme.

Yeovil vs. Manchester United / James Wilson scorer til odds 2.38

Manchester United v Hull City - Premier League : News Photo

Louis van Gaal har angivelig bekræftet, at talenterne Adnan Januzaj og James Wilson starter inde søndag eftermiddag på Huish Park, og umiddelbart ligner Wilson den af de to, der er bedst klædt på til opgaven.

Angriberen, der har spillet i United, siden han var syv, har fået sporadiske indhop på førsteholdet i denne sæson, efter at han under Ryan Giggs kommando scorede to gange mod Hull i sidste sæson.

Med superstjerner på alle sider er det ganske enkelt i denne slags kampe, at Wilson skal gribe sin chance, og vi tror, han scorer.

Chelsea vs. Watford / Chelsea vinder og begge hold scorer til odds 2.75

Chelsea får tilsyneladende altid kampe som denne i FA Cup'en, og pludselig er opgøret blevet en del vigtigere efter nedturen på White Hart Lane 1. januar.

The Blues bør vinde over et Watford-mandskab, der har været ustabilt i The Championship i denne sæson, hvilket hidtil rækker til en femteplads. Der er dog kun tre hold i rækken, der har scoret flere mål, så gæsterne bør i det mindste komme på tavlen.

Stoke vs. Wrexham / Stoke vinder og begge hold scorer til odds 3.35

Stoke City v Manchester United - Premier League : News Photo

Denne søndag i januar er det 23 år siden, at Wrexham præsterede en af de største sensationer i FA Cup'ens historie, da holdet besejrede Arsenal på Racecourse Ground. Det er selvfølgelig altsammen fint nok, lige indtil man indser, at det overhovedet ikke kommer til at have nogen som helst indflydelse på kampen på Britannia Stadium.

I øjeblikket ligger Wrexham midt i The Conference, og klubben kommer med al sandsynlighed til at tabe til Mark Hughes, der er født i Wrexham, og hans Stoke-mandskab, men med angriberne Louis Moult og Andy Bishop klar igen kommer gæsterne i det mindste til at score mod et hold, der kun har holdt buret rent i én af sine seneste otte hjemmekampe.

Arsenal vs. Hull / Tomas Rosicky scorer til odds 4.50

Som et outsiderspil kan det være en god idé at overveje Arsenals Tomas Rosicky som målscorer i gentagelsen af sidste sæsons finale, når Hull besøger London.

Tjekken har fået en del spilletid for The Gunners på det seneste, scorede mod Tottenham i samme runde sidste sæson og nettede mod QPR for nylig. Han er en mindre indsats værd.

LÆS MERE: Følg vores blogdækning af Premier League!