FA Cup: Optakt til Middlesbrough-Chelsea


Middlesbrough 7.50 Uafgjort 4.65 Chelsea 1.40 (kickoff kl. 20.45)

Onsdag aften byder på action i femte runde af FA Cup'en, når Middlesbrough tager imod Chelsea. Gæsterne fra London blev tvunget ud i kamp nummer to i fjerde runde, men lykkedes til sidst med at slå Brentford ud efter en komfortabel hjemmesejr på Stamford Bridge.

Middlesbrough og Chelsea har mødt hinanden 110 gange i historien. The Blues har vundet 51 gange, Boro har sejret 30 gange, og 29 opgør er endt uafgjort.

Hjemmeholdet må undvære Josh McEachran, der er udlånt fra netop Chelsea og ikke kan møde sin arbejdsgiver. Kieron Dyer og Sammy Ameobi må også kigge på fra tribunen, da de allerede har spillet FA Cup for QPR i denne sæson. På skadeslisten finder vi Lukas Jutkiewicz, Jonathan Woodgate, Stuart Parnaby, Justin Hoyte og Julio Arca.

Hos gæsterne er Oriol Romeu, Gary Cahill og Azpilicueta ude, og vi kan derudover forvente, at træner Rafa Benitez lader et par spillere få et pusterum midt i et hårdt program.

Gæsterne er storfavorit med odds 1.40. Uafgjort kaster odds 4.65 af sig, mens en choksejr til Middlesbrough giver odds 7.50.


Klik her for at spille på aftenens kamp mellem Middlesbrough og Chelsea.