FA Cup: Stevenage stopper Maidstones pokaleventyr


FA Cup-eventyret lever videre for Kent-klubben Maidstone efter 0-0 i udekampen mod Stevenage. Manager Jay Saunders' udvalgte var ikke langt fra at snige sig videre i turneringen, men den tidligere Watford- og Crystal Palace-målmand Chris Day reddede Frannie Collins nærgående forsøg.

The Stones holder til daglig til i den syvendebedste engelske række - også kaldet Isthmian League Premier Division - og har fået en forrygende start på sæsonen. Maidstone ligger på andenpladsen med syv point op til førerholdet, Margate, men har spillet hele fire kampe færre. Ligaformen er der ikke meget at brokke sig over, og holdet fra Gallagher Stadium er ubesejret i sine seneste fire ligakampe (3-1-0), i hvilke Maidstone har fundet netmaskerne tre gange i tre af opgørene.

Gæsterne fra Hertfordshire havde også muligheder for at afgøre det første opgør mellem klubberne. Roardie Deacon og Chris Beardsley havde begge chancer til sidst i kampen, men bolden ville bare ikke ind. Selvom en omkamp mod Maidstone var en streg i regningen for Graham Westleys gutter, så har The Stags holdt humøret højt i League Two efter sidste sæsons nedrykning.

De rødhvide bankede Cheltenham 5-1 i den seneste ligakamp, hvor angriberduoen Barnard og Beardsley noterede sig for to scoringer hver. Facit på de seneste fem viser 3-1-1, og klubben ligger blot fire point bag Southend United på den sidste playoffplads.

Træner Westley foretog fire rokeringer til opgøret mod Cheltenham. Den største overraskelse var, at topscorer Chris Whelpdale ikke engang var med i truppen. Eftersom Stevenage møder Northampton Town mindre end 48 timer efter torsdagens FA Cup-omkamp, kan vi forvente yderligere ændringer i start-11'eren.

Vi skal ikke tage noget fra Maidstones præstationer i den første kamp, men divisonsforskellen har en tendens til at gøre sig gældende over tid. Gæsterne spiller tre kampe i løbet af en uge og har ikke råd til forlænget spilletid i torsdagens omkamp. The Stags er i besiddelse af de angribere, der kan afgøre en kamp som denne.

Spilforslag:
Sats på, at Stevenage vinder til odds 1.88
Sats på 0-3 til odds 16.00

LÆS MERE: Følg Vores Blogdækning Af Premier League!