Fodboldopsummering fra det gamle kontinent: Er der overhovedet nogen der vil vinde Ligue 1?


Frankrig

Mesterskabskampen i Ligue 1 tegner til at blive en klassiker. Nouveau riche-klubben PSG fører, de traditionelle rivaler Marseille forfølger, og Lyon ligger klemt inde mellem de to. Der er bare ét problem: Der er ikke rigtig nogen af klubberne, der ser ud til rent faktisk at ville vinde skidtet. PSG trådte i spinaten endnu en gang med uafgjort ude mod Saint-Etienne (se video herunder), men ingen af de to Olympique-klubber magtede at udnytte parisernes pointtab. Lyon fik tæv af bundholdet Bastia, mens Marseille spillede en kedelig 0-0'er mod Ajaccio.


Tyskland

Bayern München bevarede sit forspring på 20 point (!) i toppen af Bundesligaen med en sejr over Bayer Leverkusen lørdag. Borussia Dortmund gik målamok hjemme mod Freiburg (se videoen herunder), mens Schalkes elendige uge sluttede med et 0-3-nederlag til Nürnberg. Det resultat skubbede de kongeblå ud af Champions League-zonen til fordel for sæsonens største positive overraskelse, Eintracht Frankfurt.


Spanien

Real Sociedad tog et vigtigt skridt mod Champions League-kvalifikation med sejren over Real Valladolid; baskerne ligger dermed nummer fire i La Liga. Valencia, der vandt 3-0 over Betis, er ikke langt bagefter, men Malaga mistede momentum med nederlaget til Espanyol. Manuel Pellegrinis tropper giver nu odds 3.50 på at slutte i top-4. Og ja, de vandt igen. Her har vi Real Madrid, der scorer fem gange mod Mallorca...


Italien

Ingen ændringer i toppen af Serie A. Juventus vandt, Napoli vandt (se videoen herunder), Milan vandt, Fiorentina vandt. Lazios kummerlige form fortsatte nedad med 0-1-nederlaget til Torino - et resultat, der giver næring til Catanias håb om at kvalificere sig til Europa.