Her er fem VM-debutanter til Hodgsons engelske landshold


Fire år er lang tid i fodboldverdenen. Det får vi blandt andet bevis for til sommer, når England rejser til Brasilien med en håndfuld VM-veteraner fra Sydafrika i truppen.

Fabio Capellos aldrende hold gennemlevede en katastrofal kampagne i 2010, men tingene lysner under Roy Hodgson, der har satset på en frisk gruppe af unge og sultne knægte, der er klar til at gå i ilden med den engelske Three Lions-trøje.

Det siger meget om forvandlingen af Englands trup, at mindst 13 af de 23, der tog til Rustenburg, ingen chance har for at komme med flyet til Rio; husker I etablerede engelske landsholdsnavne som David James, Joe Cole, Jamie Carragher, Emile Heskey, Ledley King, Matt Upson og Shaun Wright-Phillips? Her er tale om fortidens navne, og vi bør være begejstrede for den nye generation, der står klar i kulissen.

Så for at fejre en ny start for det engelske landshold får du her top-5 over VM-debutanter, der kan lave larm i gaden i Brasilien...

 5. Gary Cahill

Dengang i 2010 var han stopper i Bolton efter at have forladt sin barndomsklub, Aston Villa, og han havde endnu til gode at markere sig på den internationale scene. Vi spoler tiden fire år frem, og pludselig er Chelsea-spilleren fast starter for klub og landshold med 22 landskampe og en Champions League-medalje om halsen. Cahill danner et stabilt partnerskab med Phil Jagielka i hjertet af Roy Hodgsons forsvar og med sin højde er han også en trussel i modstanderens felt.
 

4. Leighton Baines

Evertons venstre back har været en åbenbaring i Premier League de seneste år og ser endelig ud til at have erobret den engelske landsholdstrøje med nummer tre fra Ashley Cole. Han starter utvivlsomt inde i den første kamp mod Italien i Manaus, og selvom han ikke er nogen grønskolling i en alder af 29, kan han blive et fikspunkt på det engelske landshold i mange år frem.
 

3. Andros Townsend

 

Townsend havde en lettere omskiftelig start på karrieren, da han hele ni gange blev lånt ud af Tottenham, men den kraftfulde fløj har nu ikke kun fundet sine fødder på White Hart Lane, men har også etableret sig på den internationale scene. Det var rent faktisk den 22-åriges fart og evner, der i de sidste to gruppekampe fyrede England afsted mod Brasilien. Hvis man skal tolke noget ud af de præstationer, så må og skal han slippes løs på modstanderne i Gruppe D.

2. Adam Lallana

Denne elegante Southampton-profil er en sjælden type fra disse egne, eftersom han er yderst sikker på bolden og kan skyde og aflevere med begge fødder. I sine få landskampe har lignet en garvet international spiller, og hans beroligende indflydelse, kreative evner og - lad os se det i øjnene - utrolige form, gør ham til et absolut must i start-11'eren mod Italien.

1. Daniel Sturridge

Lad os skære ind til benet: Danny Sturridge er med afstand den bedste angriber, England har netop nu. Det bliver ikke mindre imponerende af, at han har brugt sine unge år på bænken og har haft sine problemer med diverse trænere i Manchester City og Chelsea. Den 24-årige blomstrer nu under Brendan Rodgers' ledelse, og her har Sturridge lavet helt utrolige 34 mål i 40 optrædener for klubben fra Anfield, hvilket med garanti gør, at han rejser til Brasilien med et smil på læben som det, vi ser på billedet herover. Kan han føre sin form videre til det engelske landshold til sommer, kan han være nøglen til succes for Three Lions.

Her kan du se alle vores odds på VM i Brasilien!