International Champions Cup: Juventus viser sult mod trætte Inter


Juventus 1.55 Uafgjort 3.85 Inter 5.25 (Kickoff onsdag kl. 00:30)
 

Det er første gang, vi skal overvære et Derby d’Italia uden for Italien. I nat dansk tid spiller Juventus og Inter således i Miami, hvor det gælder om at undgå sidstepladsen ved International Champions Cup.
 

Sidste nyt fra omklædningsrummene

Juve-træner Conte delt skideballer ud efter den elendige præstation mod Los Angeles Galaxy (1-3), og han forventer en øjeblikkelig reaktion i nattens kamp mod Inter. Buffon havde allerede udtalt, at Juventus kunne have mindre sult i år, men træneren fra Lecce i Syditalien nægter at tage del i diskussionen. I angrebet stiller han med de too nye stamspillere Llorente og Tevez, mens vi også mere eller mindre får den stærkeste opstilling at se på midtbanen og i forsvaret. Der er således tale om generalprøven forud for den italienske supercup den 18. august mod Lazio.

Mazzarri virkede ikke vred over nederlaget til Valencia, men kastede skylden på spillernes træthed oven på den hårde træning. Et 0-4-nederlag er dog altid vanskeligt at sluge, selvom der bare er tale om en testkamp. I kampen mod Juventus stiller Inters nye træner op i en 3-5-1-1 med Palacio som spydspids og Alvarez lige bagved.
 

Form

Juve spillede en god kamp mod Everton (1-1 og efterfølgende nederlag på straffespark), men mod Galaxy faldt holdet næsten sammen. De største fejl kom fra Vidal og Pirlo, hvilket indikerer, at forberedelsen til den kommende sæson endnu mangler en del.

Inter har indtil videre kun tabt i denne testturnering: Efter 0-2-nederlaget til Chelsea tabte Nerazzurri til Valencia. I den første kamp kæmpede spillerne godt for det, men i den anden kamp var milaneserne forsvarsløse mod spaniernes angreb.
 

Seneste indbyrdes opgør

I de to seneste indbyrdes kampe i Serie A blev det først overraskende til en Inter-sejr ude over Juventus (3-1), hvilket var første gang Torino-holdet tabte hjemme på Juventus Stadium. Derefter vandt Juve dog 2-1 på San Siro - et resultat der førte frem mod Bianconeris Scudetto-triumf.
 

Odds & vurdering

Juventus vurderes som storfavorit med odds 1.55, og vi tror da også på 1-tallet. Efter Contes opsang til spillerne vil de vise, at sulten stadig er der. Vi forventer få mål i opgøret og anbefaler derfor spillet på under 2.5 mål til odds 1.90.


Klik her for at spille på klubvenskabskampene hos Unibet