International Champions Cup: Optakt til Los Angeles Galaxy-AC Milan


Los Angeles Galaxy 4.50 Uafgjort 3.50 AC Milan 1.70 (Kickoff torsdag 00:30)


Efter at kampene om syvendepladsen (Inter-sejr efter 1-1 og straffespark mod Juventus) og femtepladsen (Valencia-sejr på 1-0 over Everton) blev spillet natten til onsdag dansk tid, tager vi natten til torsdag hul på opgøret om tredjepladsen mellem Los Angeles Galaxy og Milan.
 

Sidste nyt fra omklædningsrummene

LA Galaxy og træner Bruce Arena er ret overraskende med i spillet om tredjepladsen, efter at holdet tabte klart til Real Madrid i den første kamp (1-3), men vendte på en tallerken og bankede Juventus med de samme cifre i kamp nummer to. Hjemme i ligaen har Beckhams tidligere klub indtaget en ganske anonym plads i tabellen og har tabt tre af de seneste otte MLS-kampe. Natten til torsdag stiller Arena op i en 4-2-3-1-formation med Villareal som spydspids og Donovan, Stephens og Rogers bagved.

For Milan er der tale om generalprøven forud for Champions League-kvalifikationen, men Allegri må fortsat undvære en del stamspillere. I forsvaret forsøger han sig med duoen Zaccardo-Silvestre, mens Hanekamstrioen udgør angrebet i form af Niang, El Shaarawy og Balotelli.
 

Form

Galaxy spillede en flot gang bold mod Juve, men den usædvanligt matte præstation fra Contes tropper skal også med i regnestykket. Det Milan-hold, vi så mod Chelsea, viste tegn på fremgang i forhold til præstationen ved Audi Cup (især i den første kamp mod Manchester City), men Rossoneri skal forbedre sig en hel del forud for de afgørende kvalkampe i Champions Leagues playoffrunde.
 

Odds & vurdering

Milan er rimelig klar favorit til odds 1.70, men vi tror, at kampen er uafgjort efter 90 minutter, hvilket giver odds 3.50. Vi forventer ikke mange mål og satser derfor på under 2.5 kasser til odds 2.40.
 

Klik her for at spille på klubvenskabskampe hos Unibet