Johnstones Paint Trophy: Bristol City sejrer sikkert mod Wimbledon


The Robins er inde i en god stime, og Bristol-klubbens stime har varet imponerende længe. De rødklædte spillere har tabt én af de seneste 21 kampe - i alle turneringer - og sidst Cotterills udvalgte gik fra banen som tabere, var den 12. august i hjemmekampen mod Oxford (1-2 i ligacup'en). Derefter lyder resultatstatistikken på 11-6-0, og Bristol City topper ikke overraskende League One med fem point ned til Preston North End.

Hjemmeholdet gjorde det af med Cheltenham Town (3-1) i den forgangne runde, hvor midtbanespilleren Korey Smith stod for to af scoringerne. Det er imidlertid den gamle Moss-kending Aaron Wilbraham, der er klubbens topscorer med ni træffere.

Bristol City må klare sig uden forsvarsspilleren Marvin Elliott. Scott Wagstaff forventes at være med igen, mens navne som Wade Elliott, Luke Freeman, Luke Ayling og Kieran Agard muligvis bliver sparet.

City-træner Cotterill har et godt kendskab til Wimbledon, efter at han tilbragte fire år i klubben fra 1989 til 1993. Gæsternes træner, Neil Ardley, er endda en tidligere klubkammerat fra tiden i London-klubben.

Mens de tidligere tiders udgaver af Wimbledon gik under navnet The Crazy Gang, så burde navnet i dag måske være The Old Gang, eftersom syv af spillerne i den seneste kamp var over 30 år.

Der er dog ikke meget, der minder om de gode gamle dage i nutidens udgave af Wimbledon, og det er ikke sandsynligt, at klubben kan klatre tilbage i toppen af engelsk fodbold med tanke på det økonomiske klima i dag. Klubben er dog i det mindste tilbage i ligasystemet efteroprykningen fra The Conference i 2011. Mens de tidligere tiders udgaver af Wimbledon gik under navnet The Crazy Gang, så burde navnet i dag måske være The Old Gang, eftersom syv af spillerne i den seneste kamp var over 30 år.

Èn som tilhører sidstnævnte kategori, er Adebayo Akinfenwa - angriberen, der er kendt som den stærkeste mand i fodboldverdenen. Akinfenwa svarer til to gange Danny Shittu og ved, hvor målet står. Den tidligere Gillingham- og Northampton-spiller har således noteret sig for otte mål i de seneste 11 kampe. Sammen med Matt Tubbs udgør han en af League Twos bedste angrebsduoer.

Wimbledon befinder sig på 17. pladsen i League Two, og formen har været alt andet end overbevisende på det seneste. De blåklædte står med 0-3-2 i de seneste fem optrædener - liga og FA Cup - og skal passe på ikke at blive en del af nedrykningskampen. I den seneste runde af Football League Trophy endte det 3-2 over hadeklubben MK Dons - et resultat, der måske skal tilskrives de to klubbers inbyrdes historik.

Gæsterne må klare sig uden Andy Frampton, mens midtbanespilleren Tom Beere kan være klar igen efter en skadespause.

Der er tilsyneladende intet, der kan standse Bristol City i denne sæson. Holdet er i imponerende form, og Wimbledon bør ikke give hjemmeholdet problemer.

Spilforslag:
Sats på, at Bristol City vinder kampen med -2 i handicap til odds 3.90
Sats på, at Bristol City scorer over 2.5 mål til odds 2.55

LÆS MERE: Følg Dagfinn Bakkes blogskriverier!