Jupiler League-playoff: Club Brugge-Zulte Waregem


Efter Standard Lieges og Anderlechts sejre de seneste to dage er sagen klar for Club Brugge: Klubben skal vinde over Zulte Waregem for fortsat at være med i kampen om det belgiske mesterskab. Med en sejr kan værterne komme op à point med Waregem.
 

Sidste nyt fra omklædningsrummene

Brugge, der har danske Jim Larsen (skadet i øjeblikket) og Jesper Jørgensen i truppen, sætter blandt andet sin lid til den tidligere Chelsea-spydspids Eidur Gudjohnsen. Meget afhænger også af, om Donk spiller tilbage på banen eller længere fremme, hvor han kan være mere med i centrum af spillet.

Zulte Waregem må undvære Naessens, der er i karantæne, og han bliver sandsynligvis erstattet af Ibrahima Contè. Thorgan Hazard (lillebror til en vis Eden) og Mbaye Leye spiller fremme i angrebet.
 

Form

Brugge har været ganske ustabile på det seneste. Sidste uge spillede de blåsorte 1-1 hjemme mod Anderlecht, og inden da var det blevet til et 0-2-nederlag hjemme mod Standard, før turen gik til Lokeren, hvor man Brugge smadrede hjemmeholdet 4-1. Zulte Waregem har ikke vundet siden 3. marts (1-0 hjemme mod Charleroi), hvilket var før, turneringen gik i slutspil, og sidste uge tabte holdet 3-4 på eget græs til Standard Liege.
 

Indbyrdes opgør

Det seneste møde mellem de to klubber går tilbage til 9. marts sidste år, hvor Brugge vandt på Waregems bane med 2-1. I den regulære sæson vandt hvert hold én indbyrdes kamp, mens det i sæsonen 2011/12 blev til 1-1 hos Waregem og 1-0 hjemme på Breydelstadion.
 

Odds & vurdering

Værterne er klar favorit med odds 1.70. Zulte Waregem giver odds 4.50, mens X'et kaster odds 3.70 af sig. Gæsterne har vist store mangler i forsvaret, og Brugge er tvunget til at vinde. Overvej at spille på over 3,5 mål til odds 2.65.


Klik her for at spille på kampen mellem Club Brugge og Zulte Waregem hos Unibet.