League Cup: 10 ting du bør vide før Bradford-Arsenal


10. Bradford City byder Arsenal velkommen til kvartfinalen i League Cup'en - et opgør der også er nummer 26 mellem de to klubber. The Bantams, pt. nummer fire i League Two, har vundet de ni og har odds 9.00 på at tage en 10. sejr over favoritterne fra London tirsdag aften.

9. Arsenal kan prale af 11 sejre over mandskabet fra West Yorkshire, men vi skal helt tilbage til før Anden Verdenskrig for at finde den seneste sejr på Valley Parade. Alligevel er oddset helt nede på 1.32 på en Arsenal-sejr efter 90 minutter.

8. Siden krigen har de to hold kun mødt hinanden seks gange. I sine fire sejre har Arsenal holdt clean sheet hver gang. Gunners har odds 2.20 på sejr uden at indkassere mål.

7. Sidste gang de to klubber mødtes på Valley Parade, udlignede Ashley Cole Stuart McCalls åbningsmål i 1-1-kampen. Begge spillere scorede ni mål i deres respektive klubkarrierer, og endnu en 1-1'er giver odds 8.00.

6. Det er første gang, de to klubber mødes i League Cup'en. Arsenal har vundet turneringen to gange og har odds 3.00 på at gøre det igen, mens Bradford, der aldrig har vundet turneringen, ligger oppe på odds 80.00.

5. Bradford har kun tabt to kampe ud af 12, har spillet seks uafgjorte og vundet fire. Bradford-avancement giver pengene 5.00 gange igen.

4. Arsenal slog Bradford 2-0, sidste gang de to klubber stod over for hinanden. Det var på Highbury i januar 2001. Ray Parlour og Lauren sikrede sejren med to mål i første halvleg. Endnu en 2-0-sejr til The Gunners giver odds 7.00.

3. Det er 10. gang i træk, at Arsenal har kvalificeret sig til kvartfinalen i League Cup'en. Sidste sæson tabte man 1-0 til Manchester City på Emirates. En 1-0-sejr til Bradford giver odds 20.00.

2. The Bantams slog Wigan efter straffesparkskonkurrence i den seneste runde. Det var første gang, Bradford slog et hold fra den bedste engelske række i turneringen, siden holdet besejrede Nottingham Forrest i anden runde i 1995. Bradford-sejr, hvor du får pengene tilbage i tilfælde af uafgjort, giver odds 7.20.

1. Bradford har kun scoret tre mål i sine seneste tre hjemmekampe, mens Arsenal blot har nettet to gange i samme periode. Under 1.5 mål i tirsdagens opgør giver odds 5.00, mens 0-0 efter 90 minutter giver odds 17.00.