League One: Bradfords nedtur fortsætter mod stærke Coventry


Bradford City 2.80 Uafgjort 3.35 Coventry City 2.40 (Kickoff søndag 16:30)


Det kører ikke for Phil Parkinsons Bantams. Yorkshire-klubben har ikke vundet siden 5. oktober i ligaen (0-2-4), og for at gøre ondt værre røg klubben ud af FA Cuppen mod Rotherham for en uges tid siden. Er det laurbæreffekten efter sidste sæsons succes, der har ramt? Bradford har mulighed for at klatre op i playoff-feltet igen med sejr søndag. Oddset på at Valley Parade-klubben vinder mod Coventry er 2.80.

Træner Parkinson kan glæde sig over, Rory McArdle er klar til trods for landskamp mod Tyrkiet fredag. Bradford har den sjældne luksus, at de ikke har nogen skader eller karantæner at bekymre sig om.

Coventry er et eksempel på en klub, der trives i modgang. Klubben har mistet hjemmebanen på grund af manglende indbetaling af leje og spiller dermed foran familie og venner på Northampton Towns Sixfields. The Sky Blues fik desuden en pointstraf før sæsonen på -10, hvilket dog ikke ser ud til at stoppe Kevin Pressleys gutter.

Midlands-klubben har 6-1-0 i sine seneste syv kampe og har lavet tre mål i fire af kampene. Wilson og Clarke har noteret sig for henholdsvis 12 og 11 kasser, mens Moussa står med syv mål. Oddset på at udeholdet vinder begge halvlege giver odds 8.50.

Coventry Citys Billy Daniels er blevet klar igen. Den 19-årige har for nyligt været i Tyskland for at blive behandlet for tilbagevendende brokproblemer.

Det kan se ud, som om luften er gået ud af Bradford-ballonen. Holdet er næsten ikke til at kende igen, sådan som de spiller. Eller rettere sagt: De spiller akkurat, som Charlton gjorde under ledelse af den selvsamme træner Parkinson - elendigt. Coventry derimod har styr på tropperne og spiller stærkt.
 

Spilforslag:
Sats på, at Coventry vinder til odds 02.50


Klik her for at spille på engelsk fodbold hos Unibet!