League One-spilforslag: Leyton Orient vs. Brentford


Leyton Orient 3.05, uafgjort 3.30, Brentford 2.20

Leyton Orient har tabt tre af sine seneste fire kampe i ligaen og er på jagt efter sin første sejr på Matchroom Stadium i denne sæson. Bortset fra 1-3-nederlaget i sæsonåbneren er alle O's kampe endt 1-0 eller 0-1. 1-0 til et af holdene giver henholdsvis 8.50 (1-0) og 7.00 (0-1).

Sejren på ét mål over Swindon Town var både kærkommen og fuldt fortjent. En svale gør som bekendt ingen sommer. På trods af tre point i Wiltshire befinder Leyton Orient sig kun lige over nedrykningsstregen, hvor det kun er målforskel, der adskiller holdet fra Colchester lige under.

Den tidligere Brighton-træner Russel Slade må sætte sin lid til, at de mere erfarne spillere som Lee Cook (30) og Martin Rowlands (33) kan være med til at vende skuden. Vi har ikke statistisk belæg for vores mavefornemmelse, der siger, at Orient scorer kampens første mål. Det er snarere baseret på, at gæsterne har en tendens til at score sent i kampen. At hjemmeholdet fører ved pausen, og at Brentford vinder, giver 32.00 gange pengene igen.

The Bees har haft en fin sæsonstart med 2-2-1 på de fem første kampe. I hjemmkampen mod Yeovil Town troede Uwe Röslers mandskap, at kampen var slut 10 minutter før tid. Resultatet blev selvfølgelig, at The Glovers fandt vejen til netmaskerne én gang på egen hånd, mens Craig lavede selvmål i 1-3-nederlaget. Men Brentford lader til at have lært af sine fejl.

To scoringer i løbet af kampens sidste fem minutter sikrede 2-2 og pointdeling mod Walsall, mens El Alagui blev dagens helt med det eneste mål i 1-0-sejren over Colchester senest. Scoringen kom to minutter før slutfløjtet.

Jeg har hørt fra en Brentford-kammerat, at spillet under den tyske træner er noget af det bedste fodbold, han har set fra London-klubben. Problemet har været den manglende evne til at finde vejen til målet. Det hjælper som bekendt ikke meget at have det spillemæssige overtag, hvis man ikke ved, hvor målet står. Det lader til at være blevet lidt bedre i denne sæson. Brentford har ligaens topscorer i Clayton Donaldson (fire mål), mens El Alagui følger lige efter med tre scoringer. Griffin Park-klubben er blot gået målløse fra banen ved én lejlighed - i sæsonpremieren mod Bury (0-0). 5-1 over Crewe på eget græs viser derimod, hvilket potentiale der er i Röslers mandskab. Samme resultat torsdag giver dig odds 130.00!

Bedste spil:

Sats på, at Leyton Orient fører ved pausen, og at Brentford vinder kampen til 32.00.

Sats på, at begge hold scorer til 1.88.