League Two-spilforslag: AFC Wimbledon vs. Rochdale


AFC Wimbledon 2.75, uafgjort 3.25, Rochdale 2.40

Hjemmeholdet foretog gedigne udskiftninger af spillematerialet i løbet af sommeren. 15 spillere blev sendt væk, mens seks spillere er kommet ind på permanent basis. Manager Terry Brown har behov for, at nyerhvervelserne får spillet sig hurtigt ind, da The Dons har haft det svært de seneste uger.

Fire kampe uden sejr, 0-1-3 og 5-15 i målscore er ganske enkelt frygtelige statistikker for Wimbledon. Holdet har dog ikke tabt hjemme på Kingsmeadow denne sæson, 1-1-0, efter sejr over Chesterfield (1-0) og uafgjort mod Dagenham senest (2-2). Den rutinerede Brown er klar over, at det er forsvaret, der er holdets akilleshæl. Ikke færre end tre forsvarsspillere er hentet ind på lån siden d. 23. august: Haynes-Brown (Yeovil Town), George Francomb (Norwich City) og Dale Bennett (Watford).

Gæsterne fra Lancashire ligger ét point, men hele fem pladser foran Wimbledon i League Two - på 16. pladsen. Nedrykningen i sidste sæson var svær at sluge, men især var det en bet at miste angriberen Jean Louis Akpa Akpro til Tranmere. Veteranen Gary Jones forsvandt til divisionskollegaen Bradford i sommer. Manager Jones har dog også hentet spillere til The Dale. Sæsonstarten har været under forventning.

1-2-2 i de første fem kampe er ikke ligefrem lig med en billet tilbage til League One. Nederlaget til Burton Albion (0-1) i forrige kamp må ses i lyset af sejren over Fleetwood få dage forinden. Rochdale var foran 2-0 efter scoringer af Grant og Putterill, inden de var lige ved at smide det hele væk, men via straffespark fik gjort det af med Lancashire-naboen. Midtbanespillerne Kennedy og Tutte er klubbens topscorere med to fuldtræffere hver. Hvis der skal være flere point i fortsættelsen, er Rochdales spidser nødt til at finde vejen til nettet.

Bedste spil:

Sats på flere end 3.5 mål til odds 2.75.

Sats på, at begge hold scorer til 1.57.