Multi-tasking: Weekendens bedste multivæddemål


Dobbelt op

Norwich City købte en hel pose af de bedre Championship-spillere sidste år, og Paul Lambert gjorde et godt stykke arbejde i forhold til at få dem til at arbejde sammen. Kanariefuglene overpræsterede i deres første sæson tilbage i den bedste række takket være nogle imponerende taktiske variationer og Grant Holts stime. Med Chris Hughton i spidsen lader Norfolk-klubben dog til at være et Championship-mandskab, der er ude, hvor det ikke kan bunde. Nu hvor Arsenals offensiv er begyndt at klikke - kun United har scoret flere mål i de seneste seks kampe - satser vi på The Gunners på 0-1-handicap.

Vi tager turen over Atlanten, hvor Godoy Cruz tager imod San Lorenzo i den argentinske Primera. Hjemmeholdet skal forsøge at kæmpe sig tilbage i titelkampen. De står over for et skidt kørende San Lorenzo-hold, der i denne uge hentede Juan Antonio Pizzi ind som erstatning for træner Ricardo Caruso Lombardi. Godoy Cruz har haft en noget todelt sæson indtil videre, hvor de er ubesejret i deres fem hjemmekampe, men har har tabt fire af fem på fremmed græs. San Lore har kun fået to point på udebane i sæsonen, og dette ligner en sikker hjemmesejr.

Tre på stribe

West Bromwich Albion har startet sæsonen godt og er kun ét point efter denne weekends modstander, Manchester City. The Baggies har kun tabt én kamp, og det var primært på grund af den stupide udvisning af Peter Odemwingie i første halvleg. Holdet har dog en hel del førsteholdsspillere som eksempelvis Chris Brunt ude med skader og vigtigere endnu: Den undervurderede Youssouf Mulumbu er tvivlsom. City burde have mere end rigeligt i deres arsenal til at besejre et såret Albion-hold.

I Argentina forsøger River Plate at få den perfekte optakt til næste weekends Superclásico med den tredje sejr på stribe, når de besøger Quilmes søndag aften. Deres 4-0-sejr ude mod Arsenal blev fulgt op med en 5-0-sejr på Monumental sidste uge. Quilmes chokerede nationen ved at vinde over Boca Juniors i åbningsweekenden, men holdet er nu uden sejr i syv kampe, og når River spiller med musklerne i sin imponerende offensive kæde, kan det meget vel ende med en udesejr.

På middelhavsøen Korsika taler man kun om én ting denne weekend: det store derby mellem Ajaccio og Bastia. Det tegner til at blive en heftig affære, og som altid med kampe, der involverer Bastia, kan man regne med at blive underholdt. Gæsterne har haft flere end 2.5 mål i alle deres otte kampe i sæsonen, og selv Ajaccios målsky angreb vil se frem til at kaste sig over det dårligste forsvar i rækken.

Firlinger

Crystal Palace er blevet den store overraskelse i den næstbedste række i England efter at være kommet tilbage efter tre nederlag i træk i begyndelsen af sæsonen og vinde seks ud af de efterfølgende syv opgør. Resultatet er, at holdet er hoppet op på fjerdepladsen. Naboerne i Sydlondon, Millwall, kommer til Selhurst Park denne weekend i en kamp, der, selvom det ikke er det største derby for nogle af holdene, stadig er omgivet af en hidsig atmosfære. The Lions har et af de dårligste forsvar i ligaen, og det vil bekymre en hel del med tanke på profilerne Wilfried Zahas og Glenn Murrays storform. The Eagles ligner et godt bud på endnu en hjemmesejr.

I Ligue 1 har Nancy tabt sine seneste seks ligakampe, men er alligevel sat til at være favoritter rent oddsmæssigt i lørdagens kamp mod Sochaux. Les Lionceaux har heller ikke ligefrem gang i den bedste sæson, men oppe mod så slap en modstander er holdet ganske undervurderet til odds 4.20, og holdet er et spil værd, hvor du får pengene tilbage ved uafgjort.

Hamborg ligger midt i tabellen i Tyskland, men de er kun to point bag Borussia Dortmund på fjerdepladsen og bliver bedre uge efter uge. Rafael van der Vaarts comeback har givet liv til klubben, men lige så vigtigt har det været at få et velfungerende midtbanemakkerskap mellem Tolgay Arslan og Milan Badelj. Sidstnævnte er et nyindkøb fra Dinamo Zagreb, der uundgåeligt er blevet sammenlignet med Luka Modric i sit hjemland. Han er nu faldet på plads og begynder at have stor indflydelse på kampene. Med styr på midtbanen er resultaterne begyndt at rulle ind, og HSV har fået tre sejre ud af fire mulige. Modstanderen, Stuttgart, har kun vundet én kamp i sæsonen og har det dårligste forsvar i ligaen. Det ser dystert ud for gæsterne, og vi satser på hjemmesejr - sandsynligvis med endnu et mål fra den hurtige unge angriber Heung-Min Son.

Plagede Espanyol fortsætter med at rode rundt i bunden af La Liga, og denne uge er det Rayo Vallecano, der satser på at tage alle tre point fra katalanerne. Kampen spilles godt nok på Cornella, men der er ingen grund til at værternes odds er så lavt, så vi satser på udeholdet Rayo på dobbeltchancen og en potentielt fed gevinst i stedet for.

Eds udvalgte

Dobbelt op: Norwich vs. Arsenal (-1 handicap), Godoy Cruz vs. San Lorenzo. Odds: 4.80.
Tre på stribe: WBA vs. Manchester City, Quilmes vs. River Plate, Ajaccio vs. Bastia (over 2.5 mål). Odds: 7.51.
Firlinger: Crystal Palace vs. Millwall, Nancy vs. Sochaux (penge tilbage ved uafgjort), Hamburg SV vs. VfB Stuttgart, Espanyol vs. Rayo Vallecano (dobbeltchance). Odds: 24.80.