Multi-tasking: Weekendens bedste multivæddemål


Dobbelt op

Liverpool er godt nok til at grine ad på mange måder, men på trods af klubbens mange spillere, der ikke kunne være mere ligeglade og ignorerer deres ansvar, så er der en kerne af knægte, der vil gøre alt for klubben.

Aston Villa har simpelthen vist sig for svag i kampene mod de gode hold. Mens Liverpool ikke længere er et hold, der skaber frygt bare på grund af klubbens navn, så fortsætter de med at intimidere modstanderne, og i Luis Suarez har holdet en af de bedste spydspidser i rækken. Med tanke på Villas vanskeligheder i Premier League, så lader det til at være klogt at satse på Liverpool med et handicap på -1.

Mens vi er ved Merseyside, så ville det være dumt at glemme The Blues' stigende formkurve, der har gjort, at holdet nu er ubesejret i fire kampe og stille og roligt konsoliderer sig på Champions League-pladserne.

Everton har overrasket mange med sin insisteren på ikke at blive glemt, og The Toffees er pt. foran Spurs og West Brom takket være målscoren. Everton har ikke ligefrem knaldet mål ind på stribe, og derfor ligner kampen mod Stoke en god mulighed for at satse på under 2.5 mål til odds 1.65.

Tre på stribe

Manchester City er ikke meget værd i øjeblikket, men på samme tid er de himmelblås lommer fyldt med olie-milliarder, og holdet er fyldt med stærke spillere, uanset om deres træner laver fejl på fejl, som alle ser ud til at tilgive.

Pardew ville slå et andet menneske ihjel for at få den samme respekt, som Roberto Mancini er omgivet af, men han har simpelthen ikke vundet de trofæer, som italieneren har stablet sammen, og på trods af det ufortjente nederlag til den røde halvdel af Manchester i sidste weekend bør City have, hvad der skal til for at slå et rystet Newcastle.

Hvis vi hopper en række ned, så finder vi Hull City, der tager imod Huddersfield. The Terriers er det eneste hold uden for Premier Leagues bunddynd, der er i så store vanskeligheder, og spillerne har svært ved at klare det efterfølgende pres.

Hull bør med lethed slå Yorkshire-rivalerne på trods af, at kampen er udskreget til et sandt derby med alt, hvad deraf følger.

Hvis vi tager færgen over til kontinentet, så kan man meget vel komme forbi Lille, der ikke bør få de store problemer på udebane mod Reims.

Kvartetten

Ian Holloways Crystal Palace leverede sin dårligste indsats og sit værste resultat under den nye træner i sidste weekend. Alligevel slap holdet væk med en uafgjort fra kampen mod Blackpool, og umiddelbart peger formkurven opad inden en række vigtige kampe. Det bør ikke være noget problem at slå Lee Clarkes rædselsfulde Birmingham-hold, der ikke har mange ambitioner tilbage for sæsonen. Vi vil ikke satse direkte på Palace, men det giver mening at spille på udesejren, hvor du får pengene tilbage i tilfælde af uafgjort.

Marseille er et meget stærkere hold end Toulouse, og lørdag er der alt mulig grund til at kigge på oddset på udesejr, hvor du får pengene tilbage i tilfælde af uafgjort. Her får du dine penge 1.94 gange igen.

Ugens største kamp er naturligvis Barcelona mod Atletico Madrid - en kamp som catalanerne nok vil vinde. Der er ikke rigtig nogen, der tror på, at Atleti vil vinde et stort trofæ, er der?

Væk er dagene med ambitioner, og i stedet har folk accepteret en selvtilfredshed, som blandt andet omfatter en vis colombiansk stjernespiller, Radamel Falcao, der alligevel vil blive solgt i januars transfervindue - måske til Real Madrid.

Dette bliver dog en tættere kamp, end de fleste eksperter har spået, og vi satser på under 2.5 mål.

Til sidst tager vi en tur til det sydvestlige London, hvor Wimbledon tager imod Rotherham i League Two. Værternes oppustede egoer fik et åbenlyst crescendo, da de spillede mod deres ærkefjender fra MK Dons i Cup'en, men virkeligheden er ved at gå op for klubben. AFC er kun en stor klub på papiret, og gæsterne vil tro på egne chancer. Vi satser på, at de tager alle tre point.

Eds spilforslag:
Dobbelt op: Liverpool vs. Aston Villa (Liverpool vinder med -1 i handicap), Stoke City vs. Everton (under 2.5 mål). Odds: 3.43

Tre på stribe: Newcastle vs. Manchester City, Hull City vs. Huddersfield, Reims vs. Lille. Odds: 5.92

Kvartetten: Birmingham vs. Crystal Palace (penge tilbage ved uafgjort), Toulouse vs. Olympique Marseille, Barcelona vs. Atletico Madrid (under 2.5 mål), Wimbledon vs. Rotherham. Odds 25.58