Multi-tasking: Weekendens bedste multivæddemål


Dobbelt op

Vi begynder i Spanien, hvor det er et komplet mysterium, at hjemmeholdet Real Betis giver hele 1.70 på at slå øboerne fra Mallorca i weekenden. Værterne har været sæsonens positive overraskelse, mens Mallorca har være kummerlige for at sige det lige ud. Joaguin Caparros er en rutineret træner, men der er en grund til, at hans hold er i nedrykningszonen. Mod et Betis-hold, der har fået sin mojo tilbage efter derby-ydmygelsen, er der ingen tvivl om, hvem man skal satse på.

Østpå i Italien skal Napoli ud af sin dårlige stime på et tidspunkt, og man har fornemmelsen af, at en udekamp mod bundholdet Siena kommer på det helt rette tidspunkt for Walter Mazzaris hold. Fire nederlag i træk bekymrer naturligvis, men Siena har selv tabt de seneste tre kampe og burde blive udspillet af napolitanerne, som vi satser på til odds 1.90.

Tre på stribe

Hvorfor? Hvorfor? Hvorfor? Giv mig bare én god grund til, at Liverpools odds er så småt som 1.50 på sejr over Fulham på hjemmebane denne weekend. Vi satser på Fulham på dobbeltchancen til det fænomenale odds 2.55.

Reading viste sin naivitet, da holdet fik tæsk på hjemmebane mod Arsenal mandag, og man vil endnu en gang komme i problemer, når rejsen går til Etihad, hvor Manchester City venter. Det er et hold, der er spækket med selvtillid, talent og beslutsomhed, og selvom Reading muligvis vil blive forstærket i januars transfervindue, så vil det ikke redde holdet mod Aguero & Co. Vi satser på City (-2) til odds 1.95.

I den tredje og sidste kamp i Tre på Stribe tager vi et smut til Frankrig, hvor det hold, der fører på formbarometret, spiller mod det hold, der ligger i bunden. Lorient har odds 1.50 på at slå Reims, hvilket reflekterer den forskel, der er blevet udtalt mellem de to hold på det seneste, men vi lader os hypnotisere af en anden vinkel på kampen. I Reims' horrible stime af dårlige resultater har spillerne kun formået at score et enkelt mål i seks kampe (!). Derfor satser vi på, at de ikke har evnerne til at nedbryde Lorients defensiv og smider en mønt eller to på clean sheet til hjemmeholdet.

Kvartetten

På trods af Arsenals problemer på det seneste er der ingen grund til, at holdet er helt nede på 1.70 ude mod Wigan i denne runde. The Latics mangler nøglespillere som Arouna Kone på grund af en skade, og det at man skal møde et Arsenal-hold, der er opmuntret af kontraktforlængelser med nogle af de bærende kræfter, er næppe det mest velkomne. Udesejr.

Vi hopper ned til The Championship, hvor overraskelsen Crystal Palace har været fremragende kørende de seneste uger. Mens Birmingham udstillede sine svagheder over for høje bolde lørdag, må Huddersfield undvære sin indpisker, Alan Lee, der er i karantæne. Denne uges kamp bør blive en stille og rolig sejr for The Eagles.

I samme række er det svært at ignorere Millwalls vanvittige sejrsstime, og i denne omgang er Barnsley på menuen i en kamp, der ligner weekendens bedste spilobjekt. Vi satser på, at Millwall holder et clean sheet mod det mest ufarlige angreb i ligaen.

Vi slutter af i Italien, hvor to af de mest formstærke hold mødes i et opgør, der bør blive helt fantastisk. Milan rejser til Olimpico for at spille mod Zdenek Zemans offensivt indstillede Roma, og her lader den eneste garanti til at gå ud på, at der kommer masser af mål. Ved siden af den gode form på det seneste så er der også tale om de to hold, der i gennemsnit spiller de mest målrige kampe i Serie A. Rossoneris udekampe har i gennemsnit budt på fire mål, og vi satser med glæde på over 3.5 mål til et odds, der er større end dobbelt op.

Eds spilforslag

Dobbelt op: Real Betis vs. Mallorca, Siena vs. Napoli. Odds: 3.23.

Tre på stribe: Liverpool vs. Fulham (dobbeltchancen), Manchester City (-2) vs. Reading, Lorient (clean sheet) vs. Reims. Odds: 9.70.

Kvartetten: Wigan vs. Arsenal, Crystal Palace vs. Huddersfield, Millwall (clean sheet) vs. Barnsley, Roma vs. Milan (over 3.5 mål). Odds: 15.40.