Multi-tasking: Weekendens bedste multivæddemål


Dobbelt op

Reading lægger i øjeblikket nederst på formbarometret efter kun at have taget et enkelt point fra de seneste seks kampe. Hvis vi skal være fair over for The Royals, så er det ofte hjemmebanekampene, der er essentielle for et hold, der kæmper for at undgå nedrykning, og Brian McDermotts mandskab har spillet fem af sine seneste otte kampe på fremmed græs. Ud af de tre kampe på Madejski har to været mod Manchester United og Arsenal, så uanset hvad ville det have været en svær periode for Reading.

Hvis vi ser bort fra kampene mod United og Arsenal, hvor holdet trods alt formåede at score fem mål, så har Readings hjemmebaneform faktisk været ganske udmærket i ligaen med sejr over Everton og en masse velfortjente uafgjorte resultater.

Denne weekends kamp mod West Ham ser ud til at gå samme vej. The Hammers ser relativt stærke ud, men pt. døjer holdet med skader, og Carlton Coles karantæne efterlader Sam Allardyce med få muligheder.

Ikke desto mindre er den ukuelige tilgang til tingene holdets force, og vi tror på mål og et uafgjort resultat.

Side om side med Reading i bunden af tabellen ligger Wigan Athletic, og på trods af at noget af det eneste, som Roberto Martinez' hold var garant for, var mål, så har intet hold scoret færre kasser end The Latics i de seneste seks kampe. Men hvis de ikke kan finde vejen til nettet mod dette Aston Villa-hold, så er der ikke meget håb. The Villains har således ladet 12 mål gå ind i deres seneste to kampe.

Skader til Richard Dunne og Ron Vlaar har tvunget Paul Lambert til at benytte sig af unge kræfter i forsvaret, og fraværet af placeringsevne og erfaring har været mærkbart.

Wigan har bestemt heller ikke haft for vane at lukke af bagude, så det tegner til at blive en kamp, hvor begge hold får masser af scoringsmuligheder, så vi afslutter vores doublespil med lige præcis dét spil.
 

Tre på stribe

Arsenal og Newcastle er begge i gang med sæsoner, der får svært ved at leve op til den seneste. Alligevel bliver vi nødt til at satse på hjemmeholdet i lørdagens sene kamp.

Jack Wilsheres comeback har gjort The Gunners' spil bedre at se på, ligesom formen er forbedret med tre ligasejre i træk op til denne kamp.

Newcastle har nøglespillere ude. To af holdets vigtigste kreative spillere, Hatem Ben Arfa og Yohan Cabaye, er ude med skader, og Mike Williamson er i karantæne. Williamson vil sandsynligvis være meget savnet, eftersom James Perch ser ud til at skulle bruges på en uvant plads centralt. Derfor frygter vi, at det kan ende med en mindre ydmygelse, og vi satser på Arsenal-sejr med et handicap på -1.

I de seneste 17 kampe har Manchester United kun holdt et enkelt clean sheet. Alligevel er holdet favorit til at tage mesterskabet.

Så skrøbelig en defensiv er sjælden hos et mesterhold, men United er syv point foran rivalerne fra City, og alt tyder på, at de rødklædte tager kronen tilbage i denne sæson. Gæsterne lørdag er en af sæsonens største overraskelser, West Bromwich, der efter alt at dømme er kommet helskindet gennem en formnedgang og uden tvivl vil være opsat på at give hjemmeholdet problemer på Old Trafford. Hvis Steve Clarkes hold fortsætter fremgangen er der ingen grund til ikke at tro på, at der ligger et point og venter i kampen, men i en tid hvor United leverer så meget drama, undgår vi at spille på resultatet og satser i stedet på, at begge hold scorer.

Herefter hopper vi ned til The Championship, hvor vi vil forsøge at udnytte undtagelsestilstanden på Ewood Park denne weekend. Vi tror ikke meget på Blackburn, der på udebane møder Barnsley.

Henning Bergs fyring efterlader en i forvejen smadret trup i en håbløs tilstand, og selvom The Tykes ikke har taget ligaen med storm i denne sæson, så vil hjemmeholdet byde på masser af fight. Her ved du, hvad du får.

Der er intet, der tyder på, at Rovers vil bryde nederlagsstimen lørdag, og vi sætter punktum for Tre på stribe ved at satse på Barnsley-sejr, hvor du får pengene tilbage i tilfælde af uafgjort til odds 2.00.
 

Kvartetten

Vi bliver i den næstbedste engelske række og vender os mod en af ugens største historier.

Nottingham Forests kuwaitiske ejere ødelagde al den goodwill, de havde opbygget hos klubbens tilhængere, ved at smide Sean O'Driscoll og dennes æstetisk fornøjelige fodbold ud ad vinduet til fordel for Alex McLeishs mere tvivlsomme trænerkvaliteter.

Forest tager hjemme imod Crystal Palace, der ganske vist stadig er langt fremme i tabellen, men som kun har vundet én kamp ud af de seneste syv og har sat føringer over styr i de seneste fire opgør.

Det er ikke befordrende for holdets oprykningschancer at fortsætte med at spille så mange uafgjorte, og holdet er umiddelbart desperat efter at komme ind i januar, hvor Ian Holloway vil investere i forstærkninger. Indtil da kører holdet på pumperne, og Forest vil umiddelbart satse på defensiven i en kamp, som vi regner med, ender uafgjort.

Ipswichs genfødsel under Mick McCarthy har ikke været decideret overraskende, og den tidligere Wolves-træner vil møde op med blandede følelser, når han i weekenden vender tilbage til Molineux for at tage alle tre point sammen med The Tractor Boys.

Town ligger nummer to på rækkens formbarometer og er allerede fire point over nedrykningsstregen, mens Wolves blot har vundet tre ud af 14 kampe. Den tidligere FC København-træner Ståle Solbakken er som direkte konsekvens en træner, der bør frygte for sit job.

Wanderers har kun scoret ét mål i deres seneste tre hjemmekampe. De svinedyre angribere Kevin Doyle og Bjorn Sigurdarson har ganske enkelt ikke været i stand til at indstille sigtekornet, og vi satser på Ipswich på dobbeltchancen til 1.70.

Plymouth Argyle er ubesejret i fire kampe, men må fortsat se sig bekymret tilbage i retning af nedrykningsstregen efter en skidt start. Efter at have domineret fuldstændigt mod Torquay i weekenden kostede sjusk holdet sejren, da The Gulls scorede på en dødbold og tvang The Greens til at præstere en sen udligning. Uanset hvad så spiller holdet noget af det bedste bold i rækken, og United er et hold, der er en del af playoff-ræset.

Wycombe bør ikke være den store bekymring, og nu hvor Carl Fletcher ser ud til at have fremelsket en sand diamant i form af den 17-årige Tyler Harvey i angrebet, så satser vi på sejr til Argyle.

Afslutningsvis tager vi et smut til The Conference, hvor Kidderminster er inde i en rigtig god stime. Det er blevet til syv sejre i streg, og samtidig har man kunnet fremvise en virkelig talentfuld ung angriber i form af Jamille Matt, der har scoret seks mål i sine seneste tre ligakampe.

Kidderminster giver pengene hele 2.90 gange igen på udebane mod Forest Green Rovers, og med tanke på holdets form tøver vi ikke med at anbefale udesejren.
 

Eds spilforslag

Dobbelt op: Reading vs. West Ham (uafgjort), Aston Villa vs. Wigan (begge hold scorer) Odds: 5.87

Tre på stribe: Arsenal vs. Newcastle (-1), Manchester United vs. West Bromwich (begge hold scorer), Barnsley vs. Blackburn (pengene tilbage i tilfælde af uafgjort) Odds: 19.14

Kvartetten: Nottingham Forest vs. Crystal Palace (uafgjort), Wolves vs. Ipswich (dobbeltchancen), Plymouth Argyle vs. Wycombe Wanderers, Forest Green Rovers vs. Kidderminster Harriers, Odds: 34.68