Russisk Premier League: Zenit lukker ned for uskarpe CSKA


Zenit St Petersburg 1.65 Uafgjort 3.55 CSKA Moskva 4.75 (Kickoff fredag 18:00)
 

Zenit og holdets italienske træner, Spalletti, har problemer i Europa, hvor det kun er blevet til ét point i Champions League for holdet, der slog FC Nordsjælland ud. Ikke desto mindre kører tingene på skinner hjemme i den russiske liga, hvor de lyseblå efter 12 runder ligger nummer ét med 29 point.

Fredagens modstander, hovedstadsklubben CSKA, fik tæsk af Bayern og besejrede derefter med nød og næppe Viktoria Plzen i Champions League, og i ligaen har holdet mistet terræn i forhold til Zenit; CSKA har pt. 21 point og har dermed otte point op til mesterskabsfavoritten fra provinsen. 

Zenit kommer til kampen med en stort set skadesfri trup; Criscito og Danny er klar igen, og Shirokov og Witsel har gjort det godt for deres respektive landshold og kommer dermed med masser af selvtillid efter at have sikret VM-kvalifikationen for Rusland og Belgien.

Hærens tidligere klub, CSKA, kører ikke optimalt; Doumbia bliver allerhøjest klar til en plads på bænken, og størstedelen af ansvaret ligger dermed hos Honda, der imidlertid ligner en mand med tankerne i Milano (japaneren skifter til Milan til januar).

Angrebet ledes af Musa, men CSKA har store problemer med at finde vejen til nettet. I de seneste 12 kampe er det kun blevet til 12 kasser, mens der er gået 13 ind - ikke ligefrem en statistik, der er et tophold værdigt.

Zenit går naturligt nok ind til den store kamp som klar favorit, og med tanke på modstanderens ufarlighed foran mål satser vi på hjemmesejr og clean sheet til Zenit.


Unibet har masser af spændende odds på russisk fodbold. Klik her for at se mere!