Rygtebørsen: Tager Negredo eller Damiao til Tottenham?


Sniksnak på de sociale medier

Der er ikke en dag i løbet af året, hvor Tottenham ikke kædes sammen med en myriade af forskellige angribere. I dag skulle de efter sigende være ude efter Alvaro Negredo eller - afhængig af hvem du tror på - Leandro Damiao. Sidstnævnte er angiveligt blevet rygtet til Spurs, siden han var seks år gammel.
 

Tabloid-spekulation

At skrive kontrakter med fodboldspillere er Harry Redknapps hobby, men han ser ud til at have et begrænset udsyn, for han forsøger ofte at købe spillere, han har arbejdet med før. I dag skal han angiveligt have været ude efter Peter Crouch, som vi på billedet herover ser få håret klippet af en rutineret frisør. Hvis handlen går igennem, bliver det femte gang, Crouch spiller under Redknapp.
 

Der er kontakt!

Det lader til, at Redknapp er ved at forvandle QPR til et hold, der er skarpt på dødbolde, for ud over Crouch skulle han have spurgt efter den tårnhøje og granithårde Christopher Samba. Midterforsvareren fra Anzhi Makhachkala havde succes i Premier League som Blackburn-spiller, før han smuttede til Rusland, og det er ikke usandsynligt, at han kan lokkes tilbage til England.
 

Lige på trapperne

Liverpool har indvilliget i at betale lige under 75 millioner kroner for Inters brasilianske playmaker Philippe Coutinho. Et lægetjek er alt, hvad der skiller Coutinho fra at se Stewart Downing til træning hver morgen.
 

Den er hjemme!

I det, der nok er den mest chokerende transfer i januarvinduet, har Aston Villa-outsideren Alan Hutton skiftet Birmingham-klubben ud med Real Mallorca, hvor han vil fungere som lånespiller resten af sæsonen. Hvordan han lige vil håndtere typer som Lionel Messi og Cristiano Ronaldo står endnu hen i det uvisse - ligesom Mallorcas motiver for at hente ham til øen.